Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PandoraMT2 blokowanie expa

KaTriX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam takie pytanie co do Pandory.

Mam 55LvL, i chcę zostać na nim, ponieważ mam eq dps, klasa, wojenne i fajnie sie bije na tym lvl.

A mój problem jest w tym...

Czy jest jakis sposób na zatrzymanie expa ?, bo jak doszedłem do gildi dodałem 1 kulke to 20lvl odrazu

Da rade jakoś zatrzymac ? ;/, z góry THX za odp !

Opublikowano

Siema.

Mam takie pytanie co do Pandory.

Mam 55LvL, i chcę zostać na nim, ponieważ mam eq dps, klasa, wojenne i fajnie sie bije na tym lvl.

A mój problem jest w tym...

Czy jest jakis sposób na zatrzymanie expa ?, bo jak doszedłem do gildi dodałem 1 kulke to 20lvl odrazu

Da rade jakoś zatrzymac ? ;/, z góry THX za odp !

jezeli nie ma tak oddawacza expa to nie.

ale jest sposob

twoja postacia 55 dodajesz do grupy 5 postaci 85 i dajesz na podzial według poziomu, exp bedzie lecial po malu i zdazysz z zakladaniem gildii na nowo.

Opublikowano

jezeli nie ma tak oddawacza expa to nie.

ale jest sposob

twoja postacia 55 dodajesz do grupy 5 postaci 85 i dajesz na podzial według poziomu, exp bedzie lecial po malu i zdazysz z zakladaniem gildii na nowo.

Własnie nie mam kogo dodać , a mój komp nie ogarnie 6 kont, chodzi mi o to, że jak poszedłem na ripa, to jak go rozjebałem to mi 5lvl'i wskoczyło ;D

Opublikowano

Własnie nie mam kogo dodać , a mój komp nie ogarnie 6 kont, chodzi mi o to, że jak poszedłem na ripa, to jak go rozjebałem to mi 5lvl'i wskoczyło ;D

no niestety to jest taki serwer -_- nic na to nie poradzisz. Zawsze mozesz zaapelowac do adminow zeby dodali oddawacz expa

Opublikowano

można zbugować exp/a tak że exp wgl ci nie będzie leciał stanie na 100%

ale żeby to zrobić musisz miec PD ( na 1h) PD z Is.a + raty serwerowe 200%

i wtedy idziesz na pustynnie ściągasz spota i exp stanie na 100% koniecznie na ch3

zbugować exp/a można na każdym lvl od 1 do 249lvl/a

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Up to prawda sprawdzalem to . Na modzie wlasnie juz nie da sie oddawac automatycznie expa . Bo odrazu wbija maks lvl gildi . Ale nie jest tak na all serverach . Prosciej bedzie drugie konto z roznica 29 lvl pt . I recznie oddawac expa wtedy slabo naprawde leci . Oplaca sie dropic kiegi dowodzenia . I klepiesz dowodzenie na p i przenosisz postacie na rozne mapy . Idzie sie na tym dorobic czasami . Na tych wyzszych lvl.

BUM

Opublikowano

Up to prawda sprawdzalem to . Na modzie wlasnie juz nie da sie oddawac automatycznie expa . Bo odrazu wbija maks lvl gildi . Ale nie jest tak na all serverach . Prosciej bedzie drugie konto z roznica 29 lvl pt . I recznie oddawac expa wtedy slabo naprawde leci . Oplaca sie dropic kiegi dowodzenia . I klepiesz dowodzenie na p i przenosisz postacie na rozne mapy . Idzie sie na tym dorobic czasami . Na tych wyzszych lvl.

ale mu komp nie uciągnie -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...