Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

moderatorzy

30000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można wiedzieć średnią wieku moderatorów? Mam wrażenie, że niektórzy nie mają 10 lat. Napisałem temat o Kondi1, który miał najwyższy level z pośród polskich graczy warrock w dobrym miejscu czyli w podforum warrock, tymczasem niejaki unlike temat wrzucił do kosza. Czy to już nie przesada w moderowaniu? Temat w żaden sposób nie narusza regulaminu aczkolwiek unlike może ma w tym jakiś interes. Forum jest po to aby dyskutować, czy temat nie jest tego wart to się zobaczy po odpowiedziach. Jedyne tematy jakie nie odrzucacie to pytania ban - co mam robić? i tak w kołko. A można to k***wa przykleić i wszyscy będa wiedzieć. W żaden sposób nie zachęcacie do swobodnej dyskusji w temacie warrock.

Opublikowano

PW wystarczy:)

Zaraz będziecie gadać o pogodzie, co tam ciekawego w świecie, albo jak ktoś dostanie bana to na jego temat każdy temat

Temat niepotrzebny, dostał bana trudno, jego sprawa, nie będziemy zakładali tematów, kto i dlaczego dostał bana... bez przesady

Nie pisz więcej tego tematu;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...