Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Human Mag a 30 level.

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj, badz jutro pewnie wbije 30 level. Mam odnosnie tego pytanie. Jak narazie rozwinalem swoja postac pod kamehameha, fire balle (czy cos takiego) i cos tam jeszcze (takie niebiesko cos. chyba spirit ball) no i buff jakis. Mam to narazie z zakladki podstawowej w skillach. Jednak mysle nad tym, by na 29 levelu zresetowac te skille i swoje skill pointy przeznaczyc w calosci na ktoras z zakladek. Tam jest chyba od kruka i od zolwia. Mam pytanie. Ktora jest lepsza i jaki jest najlepszy build pod expienie?? Prosze o wyslanie mi jakiegos buildu typowo na expienie oraz prosze o wyjasnienie roznic pomiedzy tymi zakladkami w skillach. Ktora lepsza?:) Dziekuje!

PRZEPRASZAM, ZA PISOWNIE. JESTEM TERAZ W SZKOLE I PRACUJE NA MACU. MIESZKAM W ANGLII I NIESTETY NIE MOGE USTAWIC POLSKIEJ KLAWIATURY ;)
PRZEPRASZAM.

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Opublikowano

Build ma rozdane tylko 43SP, właściwie to nie build tylko szkielet ( podstawowe skile które muszą być ) buildu pod PvE, reszta SP według uznania ( oczywiście z głową )

Opublikowano

ale jaka różnica pomiędzy turtle hermit, a tym drugim ??

Duża, Turtle hermit ma obszarowe skile jak super/giga Kamehame, kienzany, crane natomiast ma masę dotów/debuffów.

Wystarczy że wejdziesz w kalkulator skilli na dbocom.com i popatrzysz na skile jakie posiada turtle i crane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...