Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Power level na qr

kakar642

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. jak go wykrywaja ? ze ktoś za dużo expa wbije w 1 dzień czy ktoś cię musi zreportowac ?

2. robi ktoś z was power level na qr ? chętnie bym się przyłączył oczywiście 4 -5 osób w roomie by wystarczyło

Opublikowano

Jeśli np grasz z hackerem, on ma tzw"osłonke" to nabijesz nawet 30 unb+ i to jest banowane za abnormal stats. Ogółem jeśli np ktoś ci oddaje killa ty go dedasz nożem, to jeśli ktoś Cię zreportuje możesz dostać bana. Co do hackera to o to mi chodziło

674071459604241683421.gif

Opublikowano

aa rozumiem nie no mi chodzi o to drugie bez hackow szukam po prostu uczciwych ludzi ktorze zechcieliby tak ze mna expic same survivy u zombi zeby abnormal nie bylo około 3 min na przejscie 9 rund i 500 expa wpada :) kto chętny niech pisze pw lub tutaj tylko 3 osob potrzebuje lub jesli wiecej osob chce beda mile widziane

Opublikowano

Mam jeszcze jedno takie pytanie wie ktoś może co się stało ze stałymi bonusami serwerowymi tzn np na Platinum było 30% exp i gp i na innych mniejsze bonusy a teraz wogóle ich nie ma i exp leci jak na normal serwerach a przedtem o wiele wiecej lecialo za qr itp

Opublikowano

Mam jeszcze jedno takie pytanie wie ktoś może co się stało ze stałymi bonusami serwerowymi tzn np na Platinum było 30% exp i gp i na innych mniejsze bonusy a teraz wogóle ich nie ma i exp leci jak na normal serwerach a przedtem o wiele wiecej lecialo za qr itp

Są chyba. Tylko zmniejszyli raty expa. Kiedyś leciało za QR po 3 k nawet. A pover leveling jest banowany. Prędzej czy później..

@edit

06108331696817733352.png

Miałeś rację nie ma. Wyłączyli wszystko chyba na czas ESL`a.

Opublikowano

2. robi ktoś z was power level na qr ? chętnie bym się przyłączył oczywiście 4 -5 osób w roomie by wystarczyło

jak bd ktoś robił to ja chętny.. ;) piszcie na PW . pozdro.
1336679897-U627890.png

Opublikowano

jak bd ktoś robił to ja chętny.. ;) piszcie na PW . pozdro.

Takie rzeczy się na PW piszę a nie w temacie, ale to już tak na przyszłość;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...