Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejność wkładania KD i szansa na wejście

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Słyszałem kiedyś o takim czymś jak kolejność wkładania kd tak więc pytam czy na przykład jeśli włożę kd potwora +3 a potem będę próbował włożyć śmierci +3 to jest większa szansa na to że wejdzie śmierci? A jeśli nie to czy znacie jakieś "sposoby" na wkładanie kd?

iuub.png

Opublikowano

Witam. Słyszałem kiedyś o takim czymś jak kolejność wkładania kd tak więc pytam czy na przykład jeśli włożę kd potwora +3 a potem będę próbował włożyć śmierci +3 to jest większa szansa na to że wejdzie śmierci? A jeśli nie to czy znacie jakieś "sposoby" na wkładanie kd?

nie ma żadnego systemu na wkładanie kd, jest jakiś % szansy ze wejdzie i tyle

Opublikowano

Sposob na wlozenie jest przeciagnac kd na bron czy zbrojke ale moze spalic . Moj sposob . Spraw sobie amulet karmy idziesz do staruszki i sprawdzasz przepowiednia jaki masz dzien . Jak masz szczescie zakladasz amulet karmy i jeszcze wiecej masz szczescia ew slub nie ktorzy gadaja ze cos daje do szczescia .

BUM

Opublikowano

Sposob na wlozenie jest przeciagnac kd na bron czy zbrojke ale moze spalic . Moj sposob . Spraw sobie amulet karmy idziesz do staruszki i sprawdzasz przepowiednia jaki masz dzien . Jak masz szczescie zakladasz amulet karmy i jeszcze wiecej masz szczescia ew slub nie ktorzy gadaja ze cos daje do szczescia .

kiedyś wieżylem że ten amulet coś daje, ale jak by wziąść to na rozum, to jak to by podnosilo szczescie chodzby o 2% to by to było drogie a nie kosztowało 15k

Opublikowano

Up ortografia sie klania . Zalezy jaki server . Na kazdym servie sa inne ceny

jestem dyslektykiem, i pisze z telefonu. A co do serwa, to amulet karmy jest tylko na pl więc cena taka sama wszędzie jest

Opublikowano

gdyby był jakiś system to byłoby bez sensu, zawsze jest taka sama szansa i wszystko zależy od szczęścia a amulet znawcy jest od tego gdy masz pecha zwiększa drop yang

wipek.pl

Opublikowano

Z tego co wiem to ten amulet działa tylko na drop yang ale w 100% pewny też nie jestem. Nie ma żadnego sposobu wkładania, szanse są 50/50 :)

Opublikowano

Nic nie zwiększy pomyślnego wejścia Kamienia Dusz, ani też nie ma na takie coś sposobu. Na Metin2.pl jest 29% na włożenie KD i tyczy się to wszystkich przedmiotów. Bezskuteczne jest dodawanie KD i klikanie x30 razy, aby anulowało - tracimy tylko swój cenny czas.

Opublikowano

Oczywiście,że nie ma żadnego sposobu ...

Amulet karmy minimalnie zwiększa drop yang.Tak samo jak szczęście u staruszki.

Nie mają one żadnego wpływu na ulepszanie,czy wkładanie kd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...