Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet radiowy

MosteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Właśnie wybudowaliśmy się z nowym domem, jednak nie mamy jeszcze linii, co wiąże się z brakiem normalnego internetu.

Jest jakiś godny polecenia, szybki (minimum 10mb/s), tani, z routerem oraz bez limitów pobierania internet radiowy?

Czekam na odpowiedzi

Opublikowano

W plusie jest i nocki masz darmowe . A tak limit 6gb bodajze ;p

50gb limitu mi nie wystarczy, co dopiero 6.

Jest jakiś bez ograniczeń transferu i powyżej 10mb/s?

Opublikowano

Nie otrzymasz internetu bezprzewodowego bez ograniczeń w transferze danych.

Dodatkowo, prędkości nie będziesz mieć takiej, jaką reklamują. Aktualnie wszystkie pakiety u każdego prowidera mają adnotację, iż do 10mb , tak więc możesz mieć i 1 mb.

Co więcej, na radiówce nie myśl o grze w cokolwiek, ping będzie skakać. Jeżeli chodzi o sieci komórkowe, zasięg słaby.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Radiowy eh co ja mam z tym internetem ;/, codziennie strony się całkiem ładnie ładują, download też stały, a ping w grach? od godz. 13 zaczynają się moje lagi czyli np. ping w csie 2k itd... szlag mnie już trafia, jeśli nie będziesz miał takiej prędkości jaką masz na umowie to idziesz do gościa i mu mówisz o tym, bo oni to robią specjalnie, kumpel pracuje w takiej firmie i mi mówił że zawsze masz słabszy internet ale trzeba pogadać z gościem od internetu i zwiększają sam muszę się wybrać.

Ja mam internet z firmy Inteliso sprawdź go sobie bez limitów w nocy 2x transfer...

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...