Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolniej ściąga .. ;/

Axeros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze..

Zrobiło mi się tak po prostu nic nie kombinowałem,włączyłem kompa chciałem zacząć ściągać gre (500sedow/100launher) to powinno ściągać zmaksymalną prędkością (470/480kb/s) a ściąga 115kb/s MAX!

Czy to na uTorrent czy normalnie np. z chomikuj ściąga max. 115 kb/s , nie wiem co to może być.

Proszę o pomoc.

Mam router na 2 kompy czyli nawet jeśli powinno mi co najmniej 200 kb/s pobierać.

Dodam,że sprawdziłem na speedtest i tam jest wszystko normalnie.

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

To nie ważne co pisze na stronie tylko wazne ile jest aktywnyvh sedów a to jet co innegi wiesz przy predkosci 100 kb/s przy starszych grach mozna sie cieszyc po mimo tego ze potrafilem wyciagac 12/14 mb/s i dajmy taki nowy Crysis 3 sciagną mi sie szybciej niz przygotowanie zupki chinskiej zainwestuj w internet ;)

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

torrent to zawsze wolno pobiera ja mam net 24Mbs a nieraz pobiera mi z predkośćą nawet nie 5Mbs

Zajrzyj na moje konto Youtube
http://www.youtube.com/DinielGames nagrywam wiele ciekawych filmików z najprzeróżniejszych gier z micro

oto jedna z nich i mój pierwszy Horror SlendyTubbies zapraszam do obejrzenia i ocenienia :)

www.youtube.com/watch?v=SeUp7wkxhuE

Opublikowano

Ale chyba napisałem,że nie tylko z torrentów mi pobiera po 115 max z chomikuj gdzie zawsze mi pobierało max prdk. to teraz też max 115 jakbym miał gdzieś wpisane,że tylko do 115-120 maxymalnie moze pobierac..

Na serwach ------------------- kaN

Opublikowano

Ja mam radiówkę i mam podobnie normalnie to zawsze 20 mbs a teraz ledwo 10 mimo ze pogoda jest ładna a cały odbiornik mam 2 ulice dalej na wprost bez żadnych przeszkód ;/

Opublikowano

Skąd masz internet? Jeśli TP to wydzwaniał do nich, bo te kijki zmienili tzw stałe łącza na ofertę "od x do x Mbps"

Opublikowano

To jest torrent, p2p. Co z tego że masz np. 500 udostępniających jak tobie udostępnia kilku i to pewnie z marnymi łączami lub udostępniają wielu osobom.

Opublikowano

To może zapodaj wynik testu na www.speedtest.net

Możliwe, że dostawca internetu ma problemy, kontaktowałeś się z nim?

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...