Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

...

KostarykaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/875949-prosba-o-konto-z-min-1-armatka-admiralska-obojetnie-jakie-pl1/

Dziecko pierdolone .... Kurva szamato jaki to jest handel ? jestes tak nie dojebany ?

handowac to Ty mozesz dupa tu jedynie ... dla mnie jestes skonczonym idiota bo ja kurva nie widze zebm cos tu napisal o handlu a nawet jakiej kolwiek zaplacie za to . Nie wiem z kad to wywnioskowales ale dla mnie jestes skonczonym idiota .. Pace ...

Opublikowano

Miałem przygody z Ubytkiem ... Dostałem - 5 % za przekleństwo przy czym w tym samym temacie leciały takie bluzgi od innych że szok . Cóż jeżeli takie sytuacje sie powtarzają to może to o czymś świadczy -,-

Opublikowano

Mam nadzieje że bana dostaniesz....

czlowieku mam wyjebane na tego bana moge i dostac . ale nie bedzie mnie jakis nie doszkolony pedal pouczal co dostal czlonka temu a ode mnie moze dostac czlonka ale do buzki .... a co do Ciebie to jak dostane bana to mi zwisa to ... bo jak mi potrzeba bedzie to konto w kazdej chwili moge sobie zalozyc ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...