Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot własnej produkcji - początek.

Gość povskill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Enc. Tworzenie botów porzuciłem gdzieś w 2010 roku gdyż samemu hookować klienta rs-a było ciężko. Ale ku mojemu zdziwieniu Jagex wcale się nie wysilił w obfuskacji starego rs-a, więc postanowiłem sobie powrócić do zabawy z botami ^^.

Na razie mam:
- Hooki na obiekty, graczy, NPC itd (brakuje kilku bardzo potrzebnych hooków więc bocik na razie nie spełnia 100% wymagań)

- Rekursywny algorytm generowania losowch fraktali wykorzstany do tworzenia realistycznych ruchów myszki.
- Chodzenie po mapie

- Opcje 'prawego kliknięcia'

Skrypty:
Na razie bot sprowadza się do robienia czynności takich jak ścinanie drzew , fletching, pickpocketing etc.
Aczkolwiek iż nie jest jeszcze w pełni zbudowany (brak anti random) w razie randomu jest wywoływany alarm który ma powiadomić człowieka iż jest potrzebna jego ingerencja.
Ogólnie bocik nadaje się do afk np podczas nauki, przegladania neta etc ;)

Release:
Nie wiem czy go wypuszczać w takim stanie czekam na wasze oceny, sugestie bla bla.

Parę screenów z gry:

duuZFLj.png

C D N

Opublikowano

http://www.powerbot.org/

Po co męczyć się z przerabianiem tego, skoro można napisać plugin do RSbota. (szybciej, prościej)

Lololo ja tam im nie ufam wole własny napisać.

Mają już na starą wersję rs-a?

Opublikowano

Mają już na starą wersję rs-a?

Nie tylko na 2006.

@topic

Sorry że Cię krytykuje, ale zmarnujesz swój czas, ponieważ Scape ma już małe "wzięcie", lepiej coś do nowszych gier.

I przebić PowerBot będzie trudno, ale możesz pewniejszego zrobić niż PB. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...