Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows XP vs Windows 7

Grzanek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki system będzie lepszy do zestawu.
Intel E1500 x2 2.2ghz
2.5GB ram
Graftka GTX460
I czy będę mógł używać tej karty z DirectX 9?

Opublikowano

Windows 7

I tak karta na potrzeby programu bedzie uzywac tego DirectX jakiego potrzebuje i tego ktory karta sama obsluguje

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Windows 7

I tak karta na potrzeby programu bedzie uzywac tego DirectX jakiego potrzebuje i tego ktory karta sama obsluguje

Dlaczego windows 7 mój komputer jest tak beznadziejny że windows xp będzie chyba lepszym rozwiązaniem ;)

Czyli ta karta nie wymaga windows 7 jak by coś mogę dać screeny pudelka

Opublikowano

Mi się tylko tak wydaję ponieważ mam windowsa 7 64BIT na płytcie i mam go zainstalować czy może windows xp Professional ? Proszę o kulturę wypowiedzi i uzasadnienie dlaczego akurat ten system mam zamiar grac tylko w LoLa i MW2

Opublikowano

A wiec nie mam ochoty instalowac ich 2, poniewaz nie mam na to czasu chodzi mi o to na ktorym lol bedzie lepiej chodzil slyszalem zeby windows 7 64bit dobrze chodzil potrzeba 4gb ramu a windows xp malo ciagnie wiec ktory wybrac

Opublikowano

Wlasnie moj kolega sprzedaje pc na czesci i ma w nim procka intel pentinium x2 3,0ghz i 3gb ramu ddr2 i chce za to 120 zl oplaca sie pisze z telefonu sry za bledy

Opublikowano

Sprawne chyba mu jebnela mobo i dlatego sprzedaje a ten procek jakima socet? Mam mobo gigabyte gm946-s2 bedzie dzialolo?

Opublikowano

Jak mobo walnelo to najpierw najlepiej zebys sprawdzil czy to napewno wszystko sprawne.

nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...