Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na którym miejscu jest Monastyr - liczba graczy

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mi się wydaje, że monastyr to 2 serwer, na którym gra najwięcej osób.

Na solarze i na monastyrze zawsze jest BUSY, a na innych NORM

Jednak uważam, że szkoda grać na monastyrze, bo tam dużo osób ma już PRO eq.

Opublikowano

Na Solarze gra najwięcej osób i jest to niezaprzeczalny fakt. Nawet na oficjalnym forum Metin2.pl pisali, że gdyby były ustawienia sprzed kilku lat to teraz minimum jeden kanał byłby cały czas FULL. ;-) Monastyr jest na miejscu drugim, a tuż za nim serwery o podobnej liczbie graczy, tj. Feniks i Syriusz.

Opublikowano

Wg mnie Monek jest na równi z solarem i tam i tam bardzo dużo ludzi gra ;x

PS: Wcale nie trudno zacząć grę na s1 ! Wystarczą chęci i wolny czas jak na każdym serwerze ;x

Opublikowano

A gdybyśmy mieli porownać liczbę graczy z solara z serwerami z prywatymi typu balmora, Pandora czy akoś tak. Gam tylko na PL ale ciekawi mnie czy na priwach lub jakichś innych serwerach jest więcej graczy? Np jakieś serwery zagraniczne?

Opublikowano

Ja w każdym razie gram na Monastyrze i ludzi zawsze dużo jest. Nawet jak Ch1 jest Busy to na reszcie też ludzie się pojawiają.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

A gdybyśmy mieli porownać liczbę graczy z solara z serwerami z prywatymi typu balmora, Pandora czy akoś tak. Gam tylko na PL ale ciekawi mnie czy na priwach lub jakichś innych serwerach jest więcej graczy? Np jakieś serwery zagraniczne?

porównanie do priva. Na monastyr jest mniej osób niż na serwerze Ravia.eu

@edit chodzi o solara xD to na solarze jest wiecej ludzi niz na ravi.eu ale duzo wiecej to nie ma z 300-500osób

Opublikowano

a jak się mają jesli chodzi o serwery zagraniczne metin2? Było coś że startuje nowy serw miedzynarodowy czy jakoś tak i ludzie zapisywali się do ekip.

Opublikowano

a jak się mają jesli chodzi o serwery zagraniczne metin2? Było coś że startuje nowy serw miedzynarodowy czy jakoś tak i ludzie zapisywali się do ekip.

chodzi ci o metina ph, czyli filipinski, tam jest mało osób, a co do innych to fajny jest us, dlatego że tam dropią przedmioty z is w grze, za ksucie są bany itp....

Opublikowano

Na Solarze, to fakt gra najwięcej ludzi, lecz to się zmieni po połęczniu serwerów oraz dodaniem kolejnego serva. Myśle Ze 1 to bd solar a na 2 miejscu Monastyr i Feniks. Kilka tysięcy os napewno tam gra ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...