Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybity palec - Zawody w reczna w piątek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wybiłem palec dziś na treningu przed zawodami które są w piątek , trener mi go nastawił - chyba.

Powiem tak boli mnie trochę w dłoni kość , palcem mogę ruszać dobrze , aktualnie mam go w bandażu.

I mam do was pytanie czy mogę jutro z takim palcem 3 godziny na treningu grać i czy nic gorszego się z nim nie stanie , a grać jutro muszę bo jutro ostatni trening przed zawodami które są w piątek !

Co robić ! ?

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Graj lecz gdy poczujesz bóle zgłoś to trenerowi i do lekarza w najgorszym przypadku ;)

Ps.Powodzenia .

Opublikowano

Nic najlepiej odpóść sobie jutrzejszy trening, a w piątek zagrasz na 100 % nie będzie dobrze ale będzie dało rade grać. Masz precierz 2 ręce nie ? + nogi i głowa

Ale w tym problem że jutro wybiera 12 osób z 30 które pojadą na zawody :x

Ten co jutro nie gra to dowidzenia , niestety takie ma wymaganie :/

Zdejmijcie mi tego warna , zauważcie że mam 1361622928-U485574.png - Plose ? <3 <3

Opublikowano

Dajcie spokój, palec sobie obił, nic mu nie będzie. Idź ćwiczyć, jak masz nastawiony to jest sprawny, zaciskasz zęby i idziesz :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jak tylko boli a bardzo zależy mu na tym to niech sobie gra ;d ja bynajmniej na wybitym palcu jechałem ponad 2 miechy na l4 w sql :D i odszkodowanie dostałem ponad 400 zł :D

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Wybity palec to nic złego, to tego możesz nim ruszać. Owiń w bandaż i dajesz. Na pewno będzie boleć, ale jak Ci zalezy to się poświęć. A ból to normalne.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Możesz spokojnie grać skoro tylko Cie boli i możesz nim ruszać.

Możesz też kupić maść Reparil, to złagodzisz ból na treningu.

Opublikowano

Hmm...

Graj ale jeśli cię palec będzie bolał to już nie graj idź do trenera niech cie zwolni z treningu potem do lekarza idź a przed treningiem mógłbyś do apteki i spytać czy mają jakaś maść na złagodzenie tego .

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...