Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany permanentne w WarZ - Błąd?

kupakurcjus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Dzisiaj w WarZ graliśmy z klanem i kampiliśmy w clearview na Post Office, zabiliśmy gościa, było nas ogólnie 5 ludzi... Po chwili po kolei zaczęło wywalać, a gdy wywaliło do pulpitu przy logowaniu wyskakiwał błąd "Your Account has been permanently banned" To był błąd? Bo nie wiem czy warto pisać na forum WarZ.

MPC Love<3

Opublikowano

Tylko nikt u nas nikt nie miał cheatów. I wiem co znaczy ten błąd, nie wyskakiwało żadne powiadomienie "Hack Detected" ... Wywaliło nas w jednym momencie...

MPC Love<3

Opublikowano

Masz klan, grasz, a zadajesz głupie pytania, czy pisac ....

Jeśli masz wątpliwości, to widocznie macie cos na sumieniu, bo kazdy ogarnięty człowiek już dawno by napisał :-) a nie zadawal głupkowate pytania. Ja Ci odpowiem, nie, nie pisz, zostaw tak jak jest, 5 camperow mniej ;-)

test

Opublikowano

Staliście na dachu poczty? Jeśli tak to ban za chodzenie po dachach, a po 2 nie wierzę że żaden z was nie miał czitów

Opublikowano

Skoro do cholery dostałeś bana a twierdzisz że nie używałeś czitów to po co te bezsensowne pytanie? Dostałeś słusznego bana za wykorzystywanie glitchów albo granie na czitach, jeśli się z tym nie zgadzasz to napisz na forum warz ( i tak nie odpowiedza) albo do supportu na playwarz.

Opublikowano

Ja jak dostalem bana napisalem do supportu i powiedzialem im, ze jak mnie nie odbanuja bede rozglaszal prawdziwa "slawe" tej gry. Po 2 dniach mnie odbanowali ;d

... pierd... takie głupoty, że jeszcze ktoś Ci uwierzy :-S

Bzdury piszesz, wystarczy poczytać of.forum, tam są podane przypadki unban'a , które praktycznie się już nie zdarzają. Ban, to obecnie perm i koniec.

... i jeszcze ściema, że po Twoim mailu, po 2 dniach Cie odbanowali. Dwa dni? BZDURA! Tez poczytaj, to będziesz wiedzial jak support ma w dupie graczy i odpowiad (w większości wcale) po min. 2 ale tygodniach :-)

Napisałeś maila, grożąc im ? Aż żal dup... ściska. Wiesz ile takich maili ono dostają dziennie ?

test

Opublikowano

Mnie tak samo odbanowali. Miałem tak samo jak wy pewnie znowy za tydzień odbanują bo już chyba 3x mnie zbanowali...

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...