Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kod został już wykorzystany

Geek5200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
na koncie Origin mam grę Battlefield 3 dzisiaj miałem problemy z systemem i po formacie chciałem pograć w Battlefielda otóż po instalacji Origin i wpisaniu klucza do bf3 wyskakuje komunikat "Ten kod został już wykorzystany" co robic?

Opublikowano

Zaloguj się na to konto co przedtem , nie aktywuj ponownie bf'a bo kod jest jednorazowy..

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Zaloguj się na to konto co przedtem , nie aktywuj ponownie bf'a bo kod jest jednorazowy..

Ale w moich grach bf3 się nie wyświetla ; ( Help !

Opublikowano

jezeli jestes zalogowany na konto na ktorym znajdowal sie bf3 przed formatem, a po formacie na tym samym koncie nie ma bf3 to jedyne rozwiazanie to pisac do EA (najlepiej live chat, ale tylko po ang)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

jezeli jestes zalogowany na konto na ktorym znajdowal sie bf3 przed formatem, a po formacie na tym samym koncie nie ma bf3 to jedyne rozwiazanie to pisac do EA (najlepiej live chat, ale tylko po ang)

Dzięki a podasz link na livechat?

Opublikowano

Żeby nie robić nowego tematu, to od razu zapytam się czy można się przed tym jakoś zabezpieczyć? Są osoby, które mają spore osiągnięcia i napewno nie chcą ich stracić a format czasami trzeba zrobić..

Opublikowano

raczej nie, ogólnie to jest rzadki problem, raz się trafia taki, a raz jest normalnie.. więc, nie ma rady.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...