Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koń Bojowy

PomponikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On pytał tylko o to, czy po zrobieniu 10lv konia będzie mógł zrobić boja... a nie o rady na temat robienia owej misji, bądź na jaki level.

@topic

Tak, po zrobieniu 10lv będziesz mógł od razu zrobić boja.

Opublikowano

Na takie pytania może Ci odpowiedzieć Google. Znalezienie na szybko informacji w internecie zajęło mi maksymalnie 15 sekund (szybciej niż założyłeś temat). Wpisałem w wyszukiwarce 'Wiki Metin2 Koń Bojowy' i oto artykuł:

513673e56b869.png

Odpowiedź na Twoje pytanie: Tak, będziesz mógł. :-)

Opublikowano

Tak wtrącę: Z tego artykułu rozumiem, że jak wezmę misję (jestem liderem grupy) i moi koledzy rozwalą łuczników (nawet gdy ja będę dopiero koło npc, który daje mi misję) to mi się to zalicza?

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Tak wtrącę: Z tego artykułu rozumiem, że jak wezmę misję (jestem liderem grupy) i moi koledzy rozwalą łuczników (nawet gdy ja będę dopiero koło npc, który daje mi misję) to mi się to zalicza?

tak ty możesz stać w miescie a oni zabijac stwory i ci to bedzie zaliczac, warunek jest taki ze musisz byc liderem i wszyscy na tym samym channelu muszą być.

Opublikowano

Jest tak wbijasz 10 lv konia i nie musisz czekać 24h na zrobienie 11 jak masz słabe eq załatw sobie ekipe,Ty musisz zrobić PT jak założysz PT Twoja ekipa niech leci na pustynie wez misje u stajennego na 11 lv konia i jak wezmiesz napisz ekipie,że już mogą bić.Po zrobieniu misji czekasz 24h na odbiór boja.Myślę,że temat można zamknąć bo jest wszystko wyjaśnione

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Tak , oczywiście, możesz odrazu iść do Stajennego i wziąć misje na boja. Tego samego dnia co zrobiłeś 10.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...