Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Modu do enchantingu

Bouncy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Czy ma ktoś jakiś sposób który pozwoli zobaczyć jak nazwa się dane ulepszenie podczas ulepszania ?

Z góry dzięki !

Opublikowano

Na multi znam pewnego moda na enchant. Nie znam nazwy ale wiem ze jest, pisze wszystko po angielsku i dziala na Multi. i nie jest to enchantviev. Musisz poszukac na Google troszke o angielskim enchantingu. jak znajde to ci podesle link :)

1365336413-U179206.png

1365336413-U179206.png

|Grafik|Let´sPlayerowiec|Administrator PCM PVP|Administrator Rzeznia SV+FR|

Aktualnie Na mchc.pl (O.n.l.i.n.e)

Opublikowano

Na multi znam pewnego moda na enchant. Nie znam nazwy ale wiem ze jest, pisze wszystko po angielsku i dziala na Multi. i nie jest to enchantviev. Musisz poszukac na Google troszke o angielskim enchantingu. jak znajde to ci podesle link :)

Chodzi ci pewnie o zamienienie języków z tego śmiesznego, na angielski ale to i tak nic nie daje sam kiedyś to zrobiłem.

Na multi nie ma żadnego moda, który pokazywał by jaki enchant nam wejdzie.

Opublikowano

Możesz się nauczyć na pamięć enchantów - zapamiętać jakie są na prot 4 itd. (:

1367307407-U365744.jpg

Opublikowano

@up ale to dużo czasu zajmie

@up3 próbowałem i gdy tłumaczyłem to, to mi wyszło co innego, a czasami wychodzą jakieś przypadkowe litery więc wiesz

Opublikowano

Nie ma żadnego moda na multi żeby pokazywał enchant . Jest, ale na single enchant view i Enchanting plus . Niektórzy na multiplayer mają swoje teorie, jedni myślą, że im krótszy napis, tym lepszy enchant . Próbowałem tego, ale bez skutku . Licz na szczęście :D

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...