Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ciagle ladowanie aktualizacji

kytyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A mianowicie mam etap 1/2 i juz mam 99% po kilku sekundach zmienia sie na zero i 99 i tak przeskakuje probowalem reinstalowac i nic ;/

Pomozcie prosze ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

to sie robi chyba normalnie poczekaj troche i bedzie, albo zresetuj clienta, albo napraw clienta.

Opublikowano

Miałem dzisiaj ten sam problem w szkole. Odpalam na któreś lekcji lola, gówno, update znów... Nic czekam czekam 99% i stoi... Wróciłem do domu, dalej to samo. Usunąłem cały folder na nowo Lola, i działa bez problemu. Lecz spórobuj może napraw pomoże.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

Zainstaluj to :

http://get.adobe.com/air/

2. Uruchom jako administrator

3.Wyłącz antywirusa na czas aktualizacji

4.Tam w luncher'rze masz w prawym okienku takie trybiki kliknij i daj napraw. - to już ostatecznie jak powyższe pkt. nie pomagają ;]

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

MAm ten sam problem probowalem juz istalowac na adobe air frame worki vc++ ITP i format tez nic tutaj niedaje

Opublikowano

ja mam radiowke i mam podobny problem do ciebie ze pobiera sie do 16,5mb i 17mb sie zatrzymuje ale wzialem od kolegi pobralem ten adobeair i nadal mam ten problem;/

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...