Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TheBestServer TarczaCraft [PL]

Madzia222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcialabym zaprezentowac serwer TarczaCraft :) Jest to serwer, gdzie wedlug mnie nie toczy sie sama rozgrywka... Ten serwer nie jest tylko ZWYKLYM serwerem Minecraft. On jest wyjatkowy. A wiedza to Ci ktorzy tam graja juz dlugi czas, i ci wtajemniczeni. Chcesz sie dowiedziec , co kryje ten serwer? Zaprasza do przeczytania DO KONCA!! I uwaznie, bo jeszcze Wam sie IP straci :D

NAJPIERW COŚ O MNIE...

- Na serwerze gram jako Madzia222. Czyli na imie mam Madzia. W Minecrafta gram okolo 3 lata wiec wiem to i owo :) Pewnego razu w poszukiwaniu fajnych serwerow Minecraft trafilam na Mpc Forum :) Tam reklamowano w formie podania IP wlasnie serwer TarczaCraft. Pomyslalam : A co mi szkodzi - wejde. No i weszlam...

Serwer byl (i jest) doskonaly! Gracze tak ze soba zgrani, zadnych klotni, ekipa wspaniala, utzymuje kontakt z graczami. Zawsze skora do pomocy. Gralam gralam. Po roku zamarzylam o Randze - bez powodzenia. W miedzyczasie doswiadczylam wielu wrazen - pozytywnych przewaznie :)

Nigdy ich nie zapomne...

Teraz. Teraz.. Teraz... Teraz juz jestem Adminka. Jezeli ta reklama Ci sie spodoba - wejdz na serwer. Na moja pomoc zawsze mozesz liczyc :) Nie tylko na moja, na serwerze sa takze inni czlonkowie EKIPY. I Ty mozesz stac sie jej czescia! Wejdz na serwer , graj na Survivalu , poznawaj nowych ludzi, przezywaj wspaniale chwile, dowiaduj sie o nowych ulepszeniach , zagraj na arenie do SG (Survival Games - Igrzyska Śmierci) , bierz udzial w Eventach , walcz na arenie PVP i... Sam sie przekonaj! U nas kazdy jest mile widziany!

Teraz coś smutnego... Nasz serwer upada. Brak nam nowych graczy. zachecaj kogo sie da, reklamuj , polecaj itp! Zajrzyj do nas ! Tam dowiesz sie wszystkiego :)

Wiele razy serwer byl rujnowany przez czlonkow ekipy. Przykre, ale prawdziwe... :(

O SERWERZE:

Fabula:

Potężnym imperium, zwanym Imperium Divine, rządził król Rumcajs. We władzy

pomagali mu księżniczka Madzia222 oraz książe Snikersiak. Mieszkańcy

imperium, czyli magnaci, szlachta, patrycjusze, wojownicy, magowie,

alchemicy, myśliwi oraz asasyni wiedli tu spokojnie życie, aż pewnego

dnia obcy najeźdzcy zaatakowali imperium. Byli tak silni, że imperium

podupadło, dzięki czemu potwory przedostają się na jego teren. Do tej

pory mieszkańcy imperium walczą, aby je ocalić. Stań do walki jako

wojownik, mag, alchemik, asassin czy myśliwy, załóż własny zakon lub

dołącz do istniejącego i okryj go chwałą.

Wiecej:

Typ serwera: Survival+Factions/RPG

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

PvP: ON

Premium: Niewymagane

Sloty: 20 (Będzie więcej)

Biała lista: OFF

Nether: ON

IP : sp1.owncraft:25594

Taka nowinka na serwie, to SG, juz wkrótce dostepne! :) Zapraszamy serdecznie!

To w sumie opis xD Ale mysle, ze przekonujacy... :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...