Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CrossFire singleplayer

sebafonxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam takie pytanko czy istnieje CrossFire w Single player z botami ?

czasami nie mam dostępu do internetu i dlatego się pytam

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś :)

Nie masz internetu to nawet gra się nie włączy bo hgwc wykruje brak internetu :)

A crossfire jest tylko grą multiplayer :) Nawet botów tam nie ma ;) chyba że ludzie :)

Opublikowano

Być może da się zrobić jakąś modyfikacje, ale do tej pory nie słyszałem o czymś takim.

CF to nie jest CS że można sobie z botami grać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Tactical Ops - Wojna z Terrorem.

P.S. hgwc można emulować. Jeszcze nie miałem oficjalnego CS'a z Botami - są dodatkiem zdaje się nieoficjalnym.

Opublikowano

Gier podobnych do cf'a nie jest mnóstwo, a tym bardziej takich w których można grać na singleplayer. Możesz w sklepie gier poszukać, bo darmowych z neta z singleplayerem trudno ci będzie znaleźć.

1398258449-U383457.png

• 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest crossfire single player, ale niestety nie pamiętam linku, ani nazwy... Bo grałem w to 2 lata temu :D. Ale wiem na 100% że jest.

PS: Spróbuje znaleść link i podeśle w tym temacie! :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dekle jest wersja single np crossfire offline red 2013  to cs ale w pelni wyglad cf i fajne eq itp singleplayer boty..... WPIISZ W NEECIE I MASZ Do WYBORU DO KOLORU

zalosny brak informacji jak wy kozystacie z google?

Po pierwsze to CS a nie CF.

Po drugie akurat wersja offline red 2013 jest irytująca i nie przypomina Crossfire aż tak bardzo.

Po trzecie lepsze jest

CS-LC < just google it.

Po czwarte. Warto zapoznać się z menu zwyczajnego cs'a 1.6. Powód? Wszechobecny Wietnamski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...