Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV Problem z telefonem....

99KaNaK99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

Mam bardzo denerwujący problem z GTA IV...chodzi o telefon niko...Gdy dzwonie ok... ale gdy już ktoś do mnie dzwoni to nie mogę odebrać.

Chodzi o to,że: ktoś do mnie dzwoni i mogę albo odrzucić połączenie albo odebrać no to klikam enter (żeby odebrać) niko przykłada telefon do ucha i automatycznie się rozłącza...

Już patchowałem grę i wgl. i NIC . Był też reinstall (2x) i NIC...

GTA IV pirat (na cracku) + mam wgranego trainera. (nie nie jestem walonym cheaterem itp. tylko lubię się pobawić)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Piratom mpc nie pomaga...

Szanowny kid modzie skoro MPC (Multi Player CHEATS) forum nie pomaga piratom to dlaczego codziennie o tym czytam? (NA NASZYM MPC) ... No ale cóż, chyba niestety będę musiał poszukać pomocy na innym forum....

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Szanowny kid modzie skoro MPC (Multi Player CHEATS) forum nie pomaga piratom to dlaczego codziennie o tym czytam? (NA NASZYM MPC) ... No ale cóż, chyba niestety będę musiał poszukać pomocy na innym forum....

Piractwo a cheatowanie to dwie inne pary kaloszy. Zamykam - pytania na PW.

umarł Mizzer, niech żyje Mizzer...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...