Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem czy dobry dział jak coś to sory nie mogłem znaleźć.Mam problem bo nie wiem które słuchawki będą lepsze Plantronics GameCom 367 Plantronics GameCom 380,Plantronics GameCom 780

Chodzi mi o głośność które mają płynniejszy głos głownie do muzyki.

Opublikowano

Do PC sporo czasu siedzę przy kompie i słucham muzy ,ale też dużo gram dlatego pytam bo mój kolega miał 367 i były fajne i chce wiedzieć które z tych 3 co wymieniłem opłaca się najbardziej trochę do grania i trochę do muzy mniej więcej oto chodzi

Opublikowano

Sennheiser PC320 lub PC330 lekko droższe. Nie żadne gówno Plantronics czy jeszcze inne, sprzęt audio kupuje się od producentów z latami praktyki.

Opublikowano

ta firma istnieje od 1960 roku :) Na poczatku robili mikrofony i takie tam, więc doświadczenie raczej mają : ) A i chyba robili sprzed dla NASA :)

Mogą być to ciekawe słuchawki lecz polece Ci bardzie sprawdzone, bo testowane

Brainwavz HM3

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Żadne słuchawki powyżej ~80 zł nie grają dobrze podpięte do kompa, masz 3 wyjścia:

1. podpinać je pod głośniki (działa jak wzmacniacz)
  2. podpinać pod wzmacniacz
  3. podpinać pod kartę dźwiękową typu ASUS Xonar/Creative SoundBlaster lub inną w miarę dobrą

Chodzi o to że karta dźwiękowa z kompa nie da wystarczającej mocy żeby grały całym potencjałem. Wystarczy podpiąć pod najtańsze głośniki, byle by miały swoje źródło prądu.

Opublikowano

Sam mam 380 ( nie chciałem ) i nie mam problemu + jest to ze jak cie uszy bolą możesz się je odwrócić i nadal słyszeć tak samo jest w 780 jak do 250zl no to te co było up lub gameocm 780

Opublikowano

Żadne słuchawki powyżej ~80 zł nie grają dobrze podpięte do kompa

On kłamie, jeżeli płyta główna posiada dobrą integre to grają dobrze. Słuchawki grają dobrze gdy opór nie przewyższa wzmacniacza w integrze.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

najlepies sobie kupić coś takiego i wtedy wszystko w dobrej jakości idzie i żadnych zniekrztałceń(no chyba ze masz nagranie mp3) tylko problem bo malo kompow/laptopów posiada wyjście mini fire wie a jak cos takiego masz to PRE SONUS Firestudio

daftpunkh.jpg

sygnaturka by "mucka12"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...