Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skype 30 sekund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem ze skype chciałem rozmawiać i po 30 sekundach nic nie słuchać jak by ddos leciał

neta mam 20mb/s

a dziewczyna około 3mb w polu :D

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ona nie słyszy czy ty ??/ reinstall próbowałeś

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Ściągnij najnowszego skype zainstaluj go i sprawdź czy wszystko jest git jeśli nie to spróbuj z mikrofonem pokombinować :P

ma najnowszego

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

To blad skype ktory sam dostrzeglem, kiedy skype zawiesza rozmowe bo "wystapil problem z polaczeniem" to po wznowieniu rozmowy jedna strona nie slyszy drugiej, ale pierwsza druga juz tak.. Po calkowitym rozlaczeniu to ten ktory laczy sie ponownie nie slyszy. Trzeba zrestartowac skype'a :(

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

ale tak jest do 0:16 sekund rozmawiamy i po 0:16 zaczyna przerywać nie słychać tak jak czasami ddos na team speak 3 jest i wywala was dzisiaj pobierałem z oficjalnej strony skype ;/

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Mozliwe ze masz tez ustawione energooszczednosc w kompie i ci sie usb wylaczaja . Czasami to wkurza i to ostro xD Oczywiscie jak masz mikro ;p

BUM

Opublikowano

@UP Ale on się nie łączy lodówką przez skype!

Też mnie ten błąd drażni, ale to bardziej wina mojego chorego internetu.

BTW. Jak już piszemy o błędach skype, to mam bardzo wkurzający błąd.

Otóż po kilku bezowocnych reinstalach skype i przechodzeniu na inny profil, zmiany skype na wersje portable, nie mogę napisać wiadomości na skype. Rozmawiać normalnie mogę i mogę wysłać tylko jedną buźkę i tyle :(.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Może poszperaj w ustawieniach, może po prostu masz coś z mikrofonem, i wina nie leży po stronie skype.

Spróbuj podłączyć inny mikrofon.

Może to ona ma problemy z głośnikami? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...