Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 - Fishbot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągłem ostatnio z waszego forum 2 fishboty a dogłedniej Fishgood i Hardfish i mój problem wygląda następująco. Że chciałem dziś i wczoraj na noc zostawić sobię fishbota żeby łowił mi ryby. Ale tu pojawia się problem za każdym razem kiedy puszczam fishbota metin2 tak jakby mi się lagguję i nwm fishbot chyba nie działa/przestaje działa pisze żę brak np. papki lub przynęty chociaż mam ich w cholere. Proszę was o pomoc :)

Opublikowano

Ale chodzi mi o to czy jak np. puszczę fb na całą noc to po 1h nie zlaguję mi tak metina? Czy tutaj jest inaczej? Lepiej?
CZy metin2moda na sg trzeba instalować tylko na Ph czy możńa inaczej?

Opublikowano

Jeżeli korzystasz z HardFisha lub GoodFisha to będzie wszystko OK, gdy zostawisz okno Metina na wierzchu i nie będziesz ruszał myszką czy klawiaturą. To jest inteligentny bot, lecz czasem umie zawieść, dlatego możesz skorzystać z fishbota stąd:

www.metin2mod.tk/metin2sg.html

(klikasz F5 i po prawej stronie na dole masz ikonkę rybki, która włącza fishbota)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...