Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] JEDYNY TAKI! HorridCraft Ankaria

ratr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Chciałbym Przedstawić wam pomysł który narodził sie około dwa tygodnie temu i wlasnie jest REALIZOWANY. Tym Pomysłem jest HorridCraft Ankaria. Serwer polega na dolączeniu z jednych z mozliwych klas:

- Elf Miasto

- Krasnolud Miasto

- Człowiek Miasto

- Ork Miasto

- ??Goblin?? (zastanawamy się piszcie co myslicie o tej klasie)

- Magic (odpowiednik Vipa 25 dni bedzie kosztowało 7 zł SMS)

Fabuła:

Kazda Rasa Bedzie miała jedno miasto (matka), celem gry jest wybudowanie nowych miast, fortów, i przejmowanie miast PRZECIWNIKÓW!!! Na serwerze bedzie Iconomy, ChestShop (bedzie mozna tylko KUPOWAĆ!!!, ale jak zarobić jesli nie bedzie McJobs. Odpowiedż jest prosta na serwer bedzie wgrany plugin CookieMonster. Pewnie nikt nie wie po co kasa na serwerze, ale już do tego zmierzam. Ja bede HeadAdminem który bedzie mógł prawie wszystko! Aby przejac miasto trzeba mi bedzie wplacic 100 tys. zł. Wtedy ja zdejme miastu PVP, TNT i Creeper-Explosions!!! (aby przejac miasto matkę trzeba wpłacić 700 tys.). Aby założyć miasto napoczątku wybuduj je a potem wplac mi 30 tys. zł a ja dam nalezny Cuboid teleport itp. (Inne rasy nie beda mogły sie do niego tepać). Wiem kolejna sprawa jest "A jak zniszczą mi miasto" nie jesli umiesz uzywać pluginu FRAKCJE. (komendy pod /f help).

IP: bar.owncraft.pl:8628(serwer wystartuje najprawdopodobniej 16-18 marca)

PVP: OFF

WhiteList: OFF

NO PREMIUM

Sloty:10 (juz pierwszego dnia dokupimy 20-30 sloty) wiem że mało ale bedzie moża kupic sobie za 0,62 zł rezerwacje SMS potem dodam link w spoilerze :D)

Co o tym sądzicie Zapraszam do dyskusjii!!!

Opublikowano

Pomysł niezły. Jestem ciekawy jak to będzie wyglądało. Mogę pomóc przy budowaniu itp. na początku. Jak coś pisz na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...