Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki ;-) Do 200zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Hej, szukam dobrych słuchawek najlepiej z mikrofonem (najlepiej wyjmowany) i w dobrej jakości.

Oczywiście wokółuszne (te takie duże co cała małżowina wchodzi xD:D ) i wygodne ;)

Opublikowano

Mam od ostatniego czasu słuchawki marki ''Hama'', bardzo fajne, wygodne, dobry mikrofon. Polecam jeśli chcesz słuchawki na dłużej.

Ja kupiłam za 70zł bo więcej za słuchawki bym w życiu nie dała, ale możesz kupić za 100 i mieć lepszą jakość dźwięku.

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ja mam słuchawki Creative Fatal1ty.

Bardzo dobre słuchawki nauszne.

Do gier głównie ale piosenki też w bardzo dobrej jakości wychodzą.

Są bardzo wygodne, nie drogie (około 130 zł) i mają bardzo dobrej jakości mikrofon który można wyciągać.

Opublikowano

za 100 zł to dobrej jakości nie będziesz miał , jeśli chodzi o jakość to pionner jest dobry ale cena kosmiczna :)

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

AKG GHS-1. Mocno się trzymają głowy (uciskają) i niektórym to przeszkadza, ale dla mnie są wygodne. Mikrofon mają bardzo dobrej jakości (firma znana ze słuchawek i sprzętów takich jak mikrofony), pozycjonowanie na wysokim poziomie (bez żadnych badziewnych rzeczy typu 5.1 albo 7.1) i da się je napędzić integrą. Możesz rozważyć też Creative Aruvana Live zwane też "CAL!", ale wtedy byś musiał dokupić mikrofon Zalman'a za 17zł.

Jak możesz troszkę dozbierać, to kup sobie Beyerdynamic MMX 300.

7m9a.png

Opublikowano

Mam od ostatniego czasu słuchawki marki ''Hama'', bardzo fajne, wygodne, dobry mikrofon. Polecam jeśli chcesz słuchawki na dłużej.

Ja kupiłam za 70zł bo więcej za słuchawki bym w życiu nie dała, ale możesz kupić za 100 i mieć lepszą jakość dźwięku.

aha, dobrze wiedzieć histroię twoich słuchawek .

Ja mam słuchawki Creative Fatal1ty.

Bardzo dobre słuchawki nauszne.

Do gier głównie ale piosenki też w bardzo dobrej jakości wychodzą.

Są bardzo wygodne, nie drogie (około 130 zł) i mają bardzo dobrej jakości mikrofon który można wyciągać.

bitch please.. polecanie fatal1ty było modne rok temu ;-)

za 100 zł to dobrej jakości nie będziesz miał , jeśli chodzi o jakość to pionner jest dobry ale cena kosmiczna :)

aha, dobrze że wiem jaki model ;) (p.s tam jest napisane 200zł)

AKG GHS-1. Mocno się trzymają głowy (uciskają) i niektórym to przeszkadza, ale dla mnie są wygodne. Mikrofon mają bardzo dobrej jakości (firma znana ze słuchawek i sprzętów takich jak mikrofony), pozycjonowanie na wysokim poziomie (bez żadnych badziewnych rzeczy typu 5.1 albo 7.1) i da się je napędzić integrą. Możesz rozważyć też Creative Aruvana Live zwane też "CAL!", ale wtedy byś musiał dokupić mikrofon Zalman'a za 17zł.

Jak możesz troszkę dozbierać, to kup sobie Beyerdynamic MMX 300.

Myślałem o tych AKG ale podobno strasznie są twarde (moje uszy nie lubią tego i zaraz bolą ;/) chodziło mi o słuchawki takie co małżowina (cała) w nie wchodzi czyli chyba wokółuszne czy jakieś takie :D Z tymi Beyerdynamic MMX 300. to chyba dobry żart :D

Opublikowano

aha, dobrze wiedzieć histroię twoich słuchawek .

bitch please.. polecanie fatal1ty było modne rok temu ;-)

aha, dobrze że wiem jaki model ;) (p.s tam jest napisane 200zł)

Myślałem o tych AKG ale podobno strasznie są twarde (moje uszy nie lubią tego i zaraz bolą ;/) chodziło mi o słuchawki takie co małżowina (cała) w nie wchodzi czyli chyba wokółuszne czy jakieś takie :D Z tymi Beyerdynamic MMX 300. to chyba dobry żart :D

To może Creative Aruvana Live? Maiłem okazje wypróbować i całkiem fajnie grały. Były troszkę przymulone, ale do gier i muzyki jak najbardziej się nadadzą.

Eee tam. Parę groszy więcej i masz te MMX 300. Dodatkowo masz kartę dźwiękową w zestawie! Kupuj, bo ktoś cię uprzedzi :D

7m9a.png

Opublikowano

Dozbieraj do 400zl i kup Steelseries Siberia v2 Frost blue. Jedne z najlepszych gamingowych sluchawek, swietna jakosc dzwieku wygodne oraz wysuwany mikrofon.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Speedlink Medusa NX 5.1 Limited Edition

mam i polecam :)

Opublikowano

Ziomuś dozbieraj sobie na Logitech G35

Lodzio Miodzio, mówię Ci Lodzio Miodzio

słuchawki za 400zł? Z moim talentem po trzech dniach będą rozjebane.

Mam właśnie na sobie Sound Blaster 3d tactic alpha i mam je pół roku i rozjebałem kabel, czasem słychać w jednej słuchawce i pękł mi plastik łączący słuchawkę z tym takim do regulowania wielkości

Opublikowano

słuchawki za 400zł? Z moim talentem po trzech dniach będą rozjebane.

Mam właśnie na sobie Sound Blaster 3d tactic alpha i mam je pół roku i rozjebałem kabel, czasem słychać w jednej słuchawce i pękł mi plastik łączący słuchawkę z tym takim do regulowania wielkości

Lutownica i lutuj, bo gwarancja uszkodzeń kabla nie obejmuje.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...