Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dysk zew.

elitix1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Otóż mam taki problem bo mam sobie dysk zew. gram na ps3 i nagle odłączył się. Ok to podłączyłem do kompa bo chciałem zrzucić fifę 13 a tu co ? Dysk musi zostać sformatowany przed użyciem ... Co jak co, ale jak podłączam dysk do ps3 to normalnie działa. Przy każdym komputerze jest napisane, że trzeba go sformatować. Wie ktoś może jak naprawić ten problem ?

Pozdrawiam !

T3N0cnlTd2lydXNfX19ldW5lX19fMjI1X19fU1BFU19fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Zabłysnąłeś głupotą w tym oto momencie ... Z milion lat temu go formatowałem do FAT32, ale ty chyba nie zrozumiałeś, że na komputerze mam tak, że jest napisane dysk musi zostać sformatowany. A ja nie mogę go sformatować gdyż mam na nim rzeczy a jak podłączam go do PS3 to działa normalnie więc w czym tkwi w problem ...

T3N0cnlTd2lydXNfX19ldW5lX19fMjI1X19fU1BFU19fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

PS3 zapisuje w innym formacie niż PC. Więc przed podłączeniem go do PC musisz go sformatować, tak samo działa to w drugą stronę. Czyli jeśli zgrałbyś coś z komputera to konsola musiałaby go sformatować.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

No ale normalnie działał do czasu było wszystko spoko się zrzucało i działało na ps3 a teraz tak dziwnie wyskakuje i nie mogę nic z tym zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...