Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwanie wh

RiCo~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko , macie może jakieś działający niewykryty i dobre wh ? ;3 każda pomoc lajkuje !

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Siemka. Polecam "ICYAim 2.2" (Nie wiem czy można podawać linki do innych for o cheatach), w google 1 wynik z góry. Gram na nim od 1 marca i działa jak należy, ma też WH jak piszesz.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Fakt ICYAim jest zajebisty ale wraz z wczorajszym paczem znowu przestalo działac zawsze jak wyjdzie dobry cheat to go spierdola jakims patchem.. Aktualnie nie dziala chyba zaden darmowy cheat

Opublikowano

Fakt ICYAim jest zajebisty ale wraz z wczorajszym paczem znowu przestalo działac zawsze jak wyjdzie dobry cheat to go spierdola jakims patchem.. Aktualnie nie dziala chyba zaden darmowy cheat

Sprawdzałeś, że nie działa czy tak pisze w temacie? Bo dopiero co wróciłem i nie odpalałem WarZ.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Sprawdzalem. Podczas odpalenia to samo co przed poprzednim patchem. Poprostu napisane jest ze trzeba czekac na update

Opublikowano

Kolego ta strona nie działa :3

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

All cheaty przestały działać ponieważ zmienili adresy do funkcji w grze. Więc można to tak rozumieć z innej strony. Działanie podobne jak w warrocku. Kto grał tam na cheatach to już wie o co caman ;D

Pozostało nam czekać ;(

Opublikowano

wczoraj grałem na rei 0.4a wydaje sie zajebisty ale jaka mam pewnosc ze mnie nie zbanuja + jak ustawic wiekszy dystans szukania przedmiotow i ludzi i zombie ? :D

...Życie jest jak gra...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

wczoraj grałem na rei 0.4a wydaje sie zajebisty ale jaka mam pewnosc ze mnie nie zbanuja + jak ustawic wiekszy dystans szukania przedmiotow i ludzi i zombie ? :D

Nie powinni, na screenach cheata nie widać. A większego dystansu nawet ci najlepszy VIP Coder nie ustawi :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...