Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ścieszki czy dobre wybrałem ;)

szymonw_97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZSRR:

T-28--->KW-1---> i własnie tu dylemat iść w IS-7 czy IS-4

A-20--->T-34 ---> I tu pytanie iść w su-85 czy T-34-85 ( ale tu jest pytanie czy opłaca mi sie iść w T-62A jak ide również w IS-7 lub IS-4 )(I jeszcze jedno czy iść w su-85 jak już mam STUGIII ale tu jest problem bo jak pujde w SU to mam i SU i StuGIII wiec dylemat czy iść w Ob.268 lub Ob.263 albo JgPzE100 )

USA:Artyreria [( obecnie M37 ) innych rozwiniętych artyreri nei amm ( jestem w początkowej fazie i nie wiem czy Amerykanskie arty nie sa słapsze od Rozyjskich ( widziałem sporo pozytywnych kom. na teamat art ZSRR,u) ]

Niemcy:Obecnie StuGIII (Pytanie czy dobry kraj wybrałem do rozwijania niszczycieli ) dalej nic nie mam rozwinięte

Francja: Tu idę w tanki obecny B1 i pytanie czy na X tierze cięszki czołg jakim jest AMX50B jest gorszy od jakiegoś innego pod względem wytrzymałości poprostu czy jest jakis lepszy tank )

Anglia:obecny Medium ;))) i tyle ( nie wiem czy iść w Fv4202 czy Fv215b ;)

Najbardziej mi zależy na niszczycielach bo najlepiej mi sie nimi gra wiec chciał bym wiedzieć który jest lepszy pod wszystkimi względami ale najbardziej chodzi mi o moc ;)

Opublikowano

Odblokuj sobie obie drogi, do IS-7 i IS-4. Oba są dobre ale moim zdaniem IS-7 jest lepszy. Odnośnie medów, mam T-62A, i jest to naprawdę dobry czołg.

TD ci proponuje Obj.268, no chyba że wolisz szybkostrzelnego TD o średnim dmg, to wtedy Obj.263. Niemieckiego kolosa, odradzam robić, niczym się nie wyróżnia a na dodatek takie rozmiary, że nie trafić w niego to cud.

Francuz jest specyficzny, moim zdaniem jedna z gorszych dziesiątek, dość łatwo można bitwę zakończyć przed czasem.

Na chwilę obecną, najlepsza linia TD to linia francuska. Grind może nie jest łatwy, trzeba sporo xp aby przeskoczyć czołg ale jak już dojdziesz do tego focha na X tierze to przekonasz się że warto.

76561198001815076.png
Opublikowano

Dzięki bardzo pomogłeś tylko jeszcze nie wiem czy Amerykanska arta bedzie dobra na VII tierze

Ma największy dmg, splash ale jest nie zbyt celna.

I tak wgl to gdy będziesz tyle rozwijał linii na raz to odblokowywanie ich zajmie Ci wieki.

Opublikowano

Dzięki bardzo pomogłeś tylko jeszcze nie wiem czy Amerykanska arta bedzie dobra na VII tierze

Arta US 7 tieru jest na tyle dobra, że równie dobrze mogła by być 8 tierem. Znam kilka osób co trzyma tą artę w garażu i ma na niej ponad 2k bitew ;)

76561198001815076.png
Opublikowano

USA arty są bardzo dobre, obecnie mam M41, jest miodzio. NIemiecki kolos TD jest największym gównem na T10. Brytolce bardzo trudne do opanowania, odradzam na tym poziomie. ISy oda są fajne, odblokuj oba, bo w obu liniach są super T6, genialny IS i nawet dobre KV.-3. Co do TD- nie ma najlepszej linii do kurwy nędzy! Litości! Polecam USA i Francuzy, bo naprawdę ciekawe czołgi. Z T-34 ci powiem tak- Obj 263 na papierze jest super, będę musiał odkupić SU-85, bo mi się nie spodobał. Francuskie HT odradzam tak jak brytolce. Najtrudniejsze do opanowania czołgi w grze chyba. Polecam bardziej ISy i USA HT- naprawdę genialna linia. ;)

Opublikowano

więc mowicie że z Dt niemieckie nie opłaca sie i ze francuskie są ok a jak z cieszkimi czołgami bo rozwijam z francji i jest ok chocisz dmg słabe jestem dopiero na IV wiec zmienic moge ;)

Opublikowano

Spokojnie napisz to na PW jażeli cie to tak razi w oczy ... a tak do tematu Arta to najlepiej USA czyli dobrze mam , średni IS -4 lub 7 został mi tylko niszczyciel i tank niszczyciel Xanter mowi ze niemieckie to duże , słaba mobilność i ,ze francuskie długo sie wbija le potem niszczą ( jeszcze jakies propozycje ) ?Ostani tank wbijam B1 i pytanko czy jakiś kraj ma lepszego tanka na X T niż Francja ?

Opublikowano

Spokojnie napisz to na PW jażeli cie to tak razi w oczy ... a tak do tematu Arta to najlepiej USA czyli dobrze mam , średni IS -4 lub 7 został mi tylko niszczyciel i tank niszczyciel Xanter mowi ze niemieckie to duże , słaba mobilność i ,ze francuskie długo sie wbija le potem niszczą ( jeszcze jakies propozycje ) ?Ostani tank wbijam B1 i pytanko czy jakiś kraj ma lepszego tanka na X T niż Francja ?

Ehh każde czołgi są dobre na swój sposób.

Na początek IS-7 lepszy.

Po T-34 odblokuj dalej medy jak i niszczyciele.

Co do artylerii amerykańskiej to dobry wybór.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

myślę ze wybrałeś dobra drogę ale to zależy od stylu gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...