Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prawilniactwo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyyy kurde nk a yyyh kurde jak tylko dresowy styl yyy kurde yyyyyy

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Bycie prawilnym to inaczej bycie pro elo ziomkiem pomagasz innym itp . Czego was uczą na polskim kurwa .

Liczę na lajki za moją wiedzę :3

Opublikowano

chyba się starzeję...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Bycie prawilnym to inaczej bycie pro elo ziomkiem pomagasz innym itp . Czego was uczą na polskim kurwa .

Liczę na lajki za moją wiedzę :3

podwórkową wiedzę wielkie g wartą

prawilniak to normalny dresiarz, co nie potrafi zachowywać się jak normalny człowiek, cwaniaka zgrywa w tłumie z innymi przymułami równymi sobie a sam to ma więcej niż kilo w porach jak tylko widzi policję. na odzień nie obce mu dręczenie i znęcanie się nad słabszymi od siebie bo wiadomo od silniejszego dostał by wpierdol

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

JPJPJP NA 1000000% JEBAĆ SPOŁECZNIAKÓW PRZEKAZ TYLKO DLA SWOJAKÓW ELOELO838560

Jedyną prawilną osobą w tym mjeście jestem ja i chuj, nikt tego nie podważy, elo!

A ty społeczniaku na chuj sie patrzysz? Zajebać ci gonga w ryj?

Opublikowano

podwórkową wiedzę wielkie g wartą

prawilniak to normalny dresiarz, co nie potrafi zachowywać się jak normalny człowiek, cwaniaka zgrywa w tłumie z innymi przymułami równymi sobie a sam to ma więcej niż kilo w porach jak tylko widzi policję. na odzień nie obce mu dręczenie i znęcanie się nad słabszymi od siebie bo wiadomo od silniejszego dostał by wpierdol

masz jakies argumenty zeby to potwierdzic, moze widziales cos takiego na wlasne oczy?

czy wrzucasz odrazu wszystkich do jednego worka i nie polemizujemy z tematem, co

Opublikowano

masz jakies argumenty zeby to potwierdzic, moze widziales cos takiego na wlasne oczy?

czy wrzucasz odrazu wszystkich do jednego worka i nie polemizujemy z tematem, co

Bo wyjebie... to po chuj temat zakładałeś? Chyba po to by polemizować...

Opublikowano

Według tego co słyszałem to bycie prawilnym oznacza

- Najlepszą głowę do picia na dzielni

- Najwięcej "akcji z psami" na dzielni

- najwięcej borut pod stadionem na dzielni

- najwięcej przeżytych ustawek

- najwięcej zniszczonych lewaków

itd. itp.

Jak się mylę to mnie poprawcie -.-

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

matheeo1337, jak widać on nawet nie ma pojęcia i myśli ze to powód do dumy jak go ktoś tak nazywa

Iszklarz masz to dla ciebie bo widac ze nie zrozumiałeś definicji prawilniego człowieka rozumianej przez NORMALNYCH ludzi

prawilniak

- dawniej dresiarz, osoba, która nie lubi konfidentów, męczy tzw. lamusów (słabszych od siebie) oraz występuje przeciwko prawu i Policji. Zwykle wypisuje na ulicach i w miejscach publicznych hasła typu JP (Je*** Policję), HWDP (H** w d*** Policji), HG (Hooligans) itp. Zwykle nie pracuje, środki zdobywa kradnąc i siejąc
postrach w okolicy, w której zamieszkuje (kradzież w w sklepach, napady itd.);

- osoba kierująca się (szanująca wyłącznie) zasadami, prawami ulicy: stąd nazwa praw(ilność) czyli (prawo silniejszego i przebiegłego).

z tym przebiegłym to bym się kłócił, bo z reguły inteligencją nie świeci taka osoba skoro myśli ze jest kim wyjątkowym

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Z góry przepraszam, że to napisze, ale taka jest prawda.

Jebać patusów pokroju RPK i innych prawilniaków zaślepionych swoją ideologią, tacy ludzie powinni być objęci jakaś specjalna selekcją.

Opublikowano

Bo wyjebie... to po chuj temat zakładałeś? Chyba po to by polemizować...

Polemizować z JEGO opinią na ten temat, którą już wystawił, ok.

Chce tylko poznać Wasze opinie i jak Wy to rozumiecie, nie obchodzi mnie co pisze w interwebie, bo to co tam pisze nie zawsze jest prawdą.

Opublikowano

Z góry przepraszam, że to napisze, ale taka jest prawda.

Jebać patusów pokroju RPK i innych prawilniaków zaślepionych swoją ideologią, tacy ludzie powinni być objęci jakaś specjalna selekcją.

Pierdli by nie starczyło

Opublikowano

Iszklarz nie ma co nawet z twoja opinią polemizować bo jej nie posiadasz nawet

piszesz temat i co, liczysz na oklaski czy pochwały. argumenty to masz ty podawać nie ja kiedy się tylko wypowiadam !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

"PRZYCHODŹCIE KURWA, ZOSTAWIAJCIE HAJ KURWA I WSPIERAJCIE DOBRY HIPHOP KURWA"
To szczyt możliwosci lingwistycznych i intelektualnych większości prawilniaków, czyli debili, którym suplementy na siłowni wyżarły mózg(o ile go wcześniej mieli). Niech ginie to prawilniackie ścierwo.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Prawilniaki aka buraki i ścierwo.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

chyba się starzeję...

podejrzewam, że to raczej coraz młodsi nas odwiedzają, a poziom intelektualny większości się zagubił.

PS. co do tego testu danego wyżej.. w większości pytań brakuje radiobuttonów dla mnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...