Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Switchbot v3.1 by Padmak

szpetek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc mam problem z switchbotem v3.1 od Padmaka. Niedawno zacząłem grać na pewnym serwerze i chciałem użyć starej wersju (v3.05) i nie zadziałała, następnie pobrałem nowszą wszystko spoko, pięknie działało aż do dziś. Kulturalnie loguje sie (nie było żadnego patcha na serwerze) i włączam switchbota, ustawiłem "szybkość zmieniania bonów" na 400ms, ale niestety zmienia mi co jakieś 8S (8000ms). Miał ktoś może tak? Wie ktoś jak to naprawić?

P/S Zreinstalowałem bota, serwer - nic to nie dało dalej zmienia się co 8S niezależnie od ustawionego (ms)

Prosze o pomoc :)

A no tak jeszcze system:

Win7 x64bit najnowsze sterowniki do graficznej, python przed chwilą przeinstalowywany reszta nie ważna, ale spokojnie odpalam 5 metków na raz.

Opublikowano

Injection not successful po kilu razach weszło successful i wtedy wyskoczył że nie odnaleziono python22.dll a mam nawet przed chwila instalowałem pythona najnowszego :<

Czyli nadal nie działa.. ( wcześniej ten od padmaka v3.1mi działał normalnie teraz działa ale zmienia co 8s nawet gdy zmieniam szybkość)

Opublikowano

Dobra działa stwierdziłem, że poklikam sam start/stop (zmieniało się po jednej) i w końcu samo złapało rytm :) musi być jakiś błąd ze strony Padmaka Dzięki za zaangażowanie >.<

Opublikowano

Dobra działa stwierdziłem, że poklikam sam start/stop (zmieniało się po jednej) i w końcu samo złapało rytm :) musi być jakiś błąd ze strony Padmaka Dzięki za zaangażowanie >.<

Albo po prostu lag tego bota w miejscu, gdzie jest bardzo dużo ludzi. Ustawiaj czas, aby zmieniało co minimum 0.6 sekundy i stój w odosobnionym miejscu, bo inaczej może przeskakiwać albo lagować.

PS. Jeśli temat jest rozwiązany, to umieść odpowiednią formułę 'do zamknięcia.'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...