Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Przyrostki do rang [Essentials]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące rang na serwerze MC (essentials):

Czy można zrobić dwie rangi dla jednego gracza? Czyli np. [VIP][Ktoś fajny]Dawid12

Czyli tak podsumowując chodzi mi o to, czy gracz może mieć 2 rangi na raz.

Uwaga! Nie chodzi mi o komendę /pex group VIP prefix [Ktoś fajny]

Problem rozwiązany :D

Jeszcze jedno... Bo essentials bodajże AntiBuild blokuje mi otwieranie skrzyń/drzwi i innych pierdołów normalnym graczom. Co zrobić, aby KAŻDY mógł używać tych rzeczy które postawie (automatycznie ewentualnie ujdzie komendami jeśli nie bd innego wyjścia).

Opublikowano

A czy jak usunę AntiBuild i dodam cuboida to będzie można korzystać z tych rzeczy publicznie?

I jeszcze malusie pytanko ;d Jak się nazywa prawo do pisania na czacie? Bo gracze nie mogą pisać u mnie na serwie, próbowałem już essentials.chat albo essentials.chat. (z kropką na końcu)

Opublikowano

Mchatsuite tam w konfigu masz na ile gracze od siebie maja widziec czat np 100 kratek to gracz na 101 nie zobaczy juz tej wiadomosci :-). Licze na lajk

Opublikowano

No masz :P (innym którzy też pomogli zaraz rozdam)

Jeszcze malutkie pytanko :P

Bo gdy zwiększam pamięć mojego serwera wyskakuje błąd (daje 5 Giga), działa tylko gdy zwiększę pamięć domyślną o jakieś maksimum 100 MB. Mam 8 G ramu na komputerze więc powinno działać (sprawdzałem to kilkakrotnie)

MÓJ START:

@echo off
"%ProgramFiles(x86)%\Java\jre7\bin\java.exe" -Xms1024M -Xmx1024M -jar craftbukkit-0.0.1-SNAPSHOT.jar
pause
TREŚĆ BŁĘDU:
aaaa_2.png
@UP Gdy wgrałem ten plugin ,,zakrywał" mi rangi z essentialsa, a poza tym nie działał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...