Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nagrywanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , otóż mam taki problem . Chciałem nagrać filmik z gry . Potrzebowałem do tego mix stereo to zrobiłem wszystko jak w tym poradniku

http://www.youtube.com/watch?v=sDqG3q89V2Q

fq277n.jpg

Tak wygląda wszystko w regulacji nagrywania . I problem pojawia się tutaj . Gdy nagrywam , słychać dźwięk z gry , a z mikrofonu nie . Ten youtuber wyciszył głośność mikrofonu i było go słychać . Coś robie nie tak ? Mam słuchawki Creative Gaming Fatal1ty HS-800 . Za pomoc dam lajki

giphy.gif

Opublikowano

A czy przypadkiem do nagrywania głosu nie trzeba programu..? To nie działa jak skype, że masz mikro to odrazu głoś nagrywa:) Musisz mieć program i on twój głos przechwytuje.

@edit fail nie obejrzałem filmu;x Spróbuj i tak oddzielnym programem. Frapsem nagrywaj obraz i dźwięki a głos czym innym.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

A czy przypadkiem do nagrywania głosu nie trzeba programu..? To nie działa jak skype, że masz mikro to odrazu głoś nagrywa:) Musisz mieć program i on twój głos przechwytuje.

@edit fail nie obejrzałem filmu;x Spróbuj i tak oddzielnym programem. Frapsem nagrywaj obraz i dźwięki a głos czym innym.

Ale żeby nagrywać dźwięk i obraz z gry frapsem , a z mikrofonu AudaCity musze mieć dodatkową karte dźwiękową na usb z tego co mi wiadomo .

giphy.gif

Opublikowano

Ale żeby nagrywać dźwięk i obraz z gry frapsem , a z mikrofonu AudaCity musze mieć dodatkową karte dźwiękową na usb z tego co mi wiadomo .

Karta dźwiękowa musi być wielokanałowa, sprawdź czy twoja taka jest.

Opublikowano

To zmień program? Np. Action, nagrywa wszystko.

mam Windows XP

Karta dźwiękowa musi być wielokanałowa, sprawdź czy twoja taka jest.

Jak to sprawdzić ? :p

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...