Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Q IBlitzcranka zostanie zmienione.

MeTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Morello właśnie potwierdził zmianę w najnowszym skinie do Blitzcranka, o którą wnieśli sami gracze. Jego Q nie było widoczne i dawało znaczną przewagę nad przeciwnikiem. Nie wiadomo, jak będzie wyglądać zmiana, ale Riot postara się z nią uporać jak najszybciej.

Źródło: How2win.pl

Opublikowano

gralem na niego i nie bylo problemu z jego q...

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

to nie jest nerf tylko poprawka skina, chociaż nie wiem po co. wszystko jest w porządku. może to i lepiej, będzie łatwiej przeciw niemu grać

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

to nie jest nerf tylko poprawka skina, chociaż nie wiem po co. wszystko jest w porządku. może to i lepiej, będzie łatwiej przeciw niemu grać

Sam sobie odpowiedziałeś w tamtym temacie :D

Opublikowano

Grałem przeciw niemu, i nie było żadnego problemu w zobaczeniu tej wielkiej, oczojebno fioletowej kuli która wylatywała mu z łapy.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Według mnie takie zmiany w skinach niepowinny mieć miejsce, skoro już wydali tego skina i gracze go kupili to kupowali go takiego jaki wtedy był a nie,że teraz jeszcze zmienią tak,że będzie to wyglądać jak zwykła łapa blitza -.-
Kupiłem ten skin ze względu właśnie na ten efekt specjalny przy grabie,że efektywnie to wygląda a teraz prawdpopodobnie będzie gówno a nie grab ....

Rzecznik.png
Opublikowano

Wiesz, nie sądze, że zmienią go aż tak bardzo. Miejmy nadzieje ze nie spieprzą tego skina.

Opublikowano

Wiesz skiny i jak pewnie inne rzeczy robią na szybko, żeby tylko coś wydać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...