Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

doproto a steamid

vegeta4545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

potrzebuje pomocy w odkryciu exploita w zabezpieczaniach serwera cs , mianowicie chodzi o to co dałem poniżej .

"Chłopak znalazł jakąś dziurę w zabezpieczeniu dproto dzięki czemu może za pomocą IP mieć steam_id jakiej kolwiek osoby"

Zapytacie po co mi to otóż na jednym z serwerów admini twierdza że ziedli wszystkie rozumy banują ludzi tylko za to że grają BARDZO DOBRZE , chodzi oczywiście o serwer zm .

Head admini są taki infantylni że reakcją za skargę na admina był ban na forum i serwie

Opublikowano

Ja kumam, był już taki temacik, tylko nie ogarniam czy to tutaj czy gdzieś indziej.

Chodzi o to że na którejś wersji dropto jak typ wbijał na NS to mu przypisywało jakieś Steam ID i on che to mieć.

Ten temat co wspominam o nim to autor miał taki problem że był H@ i miał steama i na NS wbijał ktoś na jego SID i nie mógł go banować bo by siebie zbanował przy okazji.

Co do tego tematu to tyle wiem, reszty szukaj w google, ew. szperaj tutaj po tematach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...