Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wypromować swoją stronę na fejsie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Nie mam zielonego pojęcia jak wypromować swoją stronę na facebooku.

NIC NIE BĘDĘ PŁACIŁ

Na tej stronie, podaję informacje, co dzieje się w rapie i hiphopie.

Jakieś sposoby?

Na Asku już próbowałem.

Opublikowano

Siema.

Nie mam zielonego pojęcia jak wypromować swoją stronę na facebooku.

NIC NIE BĘDĘ PŁACIŁ

Na tej stronie, podaję informacje, co dzieje się w rapie i hiphopie.

Jakieś sposoby?

Na Asku już próbowałem.

Pisz na fejsbuku znanych raperówi zapraszaj znajomych,spamuj na gg linkiem,wstaw sobie w opis na gg.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Pisz na fejsbuku znanych raperówi zapraszaj znajomych,spamuj na gg linkiem,wstaw sobie w opis na gg.

Ludzie będą się wkurzać i tym bardziej tam nie wejdą..

@topic jeśli masz kanał na yt to tam możesz. Ew daj linka swoim znajomym, oni będą udostępniać innym. Coś na zasadzie"podaj dalej". Zobaczy to znajmomy znajomego, znajomy znajomego znajomego itd..

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak tak robiłem z tymi raperami to pisało że mój post został zgłoszony jako spam czy coś takiego.

autolike xD jak nie będziesz płacił to niewiele, ale warto zapłacić za reklamę na facebooku, klikają.

Z tego co się orientuję, to czegoś takiego nie ma, chyba że ja o czymś nie wiem.

Dasz linka ? :D

Opublikowano

Jak tak robiłem z tymi raperami to pisało że mój post został zgłoszony jako spam czy coś takiego.

Z tego co się orientuję, to czegoś takiego nie ma, chyba że ja o czymś nie wiem.

Dasz linka ? :D

Wejdź an taką stronke jak zapytaj on... i tam promuj na czacie i w pytaniach ( jak będziesz dawał linka to daj ze spacją w linku bo inaczej oznaczy jako spam)

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

rób pseudo konkursy.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Pierwszy raz na fejsbuku?
"Mamy milionpięćsetstodziewięćset ajfonów 10
Lajkuj, sharuj itp. itd. a my wylosujemy od chuja ludzi "

Potem jak uzbiera się dobra sumka ludzi, zmieniasz nazwę fanpage, i usuwasz wszystkie wcześniejsze posty.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Pierwszy raz na fejsbuku?

"Mamy milionpięćsetstodziewięćset ajfonów 10

Lajkuj, sharuj itp. itd. a my wylosujemy od chuja ludzi "

Potem jak uzbiera się dobra sumka ludzi, zmieniasz nazwę fanpage, i usuwasz wszystkie wcześniejsze posty.

He. Nie takie głupie ;d Legalne ? ? Tak ludzi w ciula na fejsie robic? Bo polubi 20 osób a nie dostanie nikt :D

Opublikowano

Ale... przecież pisze że wylosujesz ileś tam ludzi. A nie że wygra ileś ludzi.

Co w tym nielegalnego ?
Nielegalne jest wyniesienie paczki chipsów ze sklepu, a nie powiedzenie że wyniesiesz tę paczkę.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Hahaha:D

Użyłem jakiegoś autolikera, i jakieś araby i chinole lubią moją stronę :D

Edit

Moge dostać za tego autolikera bana ? :O

Edit 2

AAAAA ! Będę sławny ! :D

Edit 3

Jednak nie.

Dupa jeża nietoperza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...