Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granny Viewer 2.9.1.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukając po forum, nie znalazłem nigdzie instalki Granny Viewera wiec dam link do niej ;)

Jeśli ktoś wcześniej udostępnił z działającym linkiem i tego nie znalazłem to przepraszam i proszę o usuniecie tematu.

Widziałem że w rożnych tematach prosicie o instalke więc.. ;)

może komuś się przyda, a może nie.

Link:

http://www9.zippyshare.com/v/41593679/file.html

Skan: (znalazło tylko 2 wirki ale myślę ze nie groźne) ktoś się boi to nie musi pobierać :)

https://www.virustotal.com/pl/file/38e74fcd25abca731a9dfd75e9c55c79d7e07fa7e72961017afc53c53f2d37b0/analysis/1362470328/

PS. jeśli można te 5% zdjąć byłbym wdzięczny ;) liczę na lajki ;)

hejter's OFF!!

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ref bo się zapadł

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

• 1 rok później...
  • 2 lata później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...