Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Bóg

AlvinP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No bo otóż mam problem no bo nwm czy mam Kupić neith moją dupeczke czy Czekać na poseidona aż bd tańszy ? Poseidon mnie się super podoba a szczególnie te krakeny :OOO a neith ^^ dupeczka :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Moim zdaniem może brać neith bo ma stuna, dobrą uczieczke a ulti dobre do dobijania jak jakiśtypek ucieknie z low HP.

O Neith można powiedzieć, że to taki support :P

Poseidon, Ulti bardzo dobre.Bardzo pomaga teamowi w mid,lane game.

Jego trzeci skill ma taką właściwość, że jak ktoś stoi w polu tego czaru nie moze używac skilli.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Hhehe kupiłem Neith i staty 3:3 ;) no ale i tak mam jeszcze 5,5k F bo miałem 11k ale zastanowie sie jeszcze nad poseidonem albo poczekam na Niezniszczalnego boga :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

oj Mati0s nie chodzi mi o niezniszczalnego tylko takiego wykurwistego jak poseidon jak nim dziś zagrałem pare razy na tym no wiecie gdzie i potem go zobaczyłem na arenie w przeciwnej drużynie to powiedziałem -O kuurwa ale zajebał tym krakenem :P ale nie bez jaj czekam na niego i biorę :P :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Osobiście polecam neith - ma wszystko co potrzebne, aby na spokojnie wygrać mid'a.
Poseidon, gdy już będzie tańszy pewnie dostanie porządnego nerfa, bo jest ciut za mocny w stosunku do innych postaci.
Dlatego też polecam zakup neith, kupiłam ją w pierwszy dzień aktualizacji i do tej pory jestem zadowolona z meczy granych tą Boginią - znalazłam nową ogólną postać. c:

Opublikowano

Neith mam zadowala mnie, łatwa w ogarnięciu,

ult już na 5 lvl'u może dobić przeciwnika, który jest na right'cie gdy my jesteśmy na left'cie,

Stun pojedyńczy oraz AoE (ten sam skill),

leczenie jak napisali @Up mało leczy, lecz gdy uciekasz każdy jeden pkt HP może się liczyć

Skill nr 3 idealny do ucieczki gdy np w jungle ymir nam zablokuje droge ucieczki używamy go i przeskakujemy nad

DMG z skill'i bardzo mały, lecz co się dziwic fizyk jak fizyk =) nadrabia hit'ami

A co do poseidon'a

Na 100% dostanie balance gdyż teraz jest niczym "nie zniszczalny bóg"

M.in Chyba żaden ult nie zadaje jakiego dmg zarazem stun'ująć (chodzi mi jak znajdziesz się w centrum gdyż na 2'guiej lini może po 300 uderzy) W jungle przy fire giant, gold fury sam ubija ludzi zyskując pente.... =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Kali dla początkujacych, najlepszy ad atm to Thor.

najlepsze ap to Ra i agni (agni jest zbugowany, passive dodaje sie 2 razy i jego 2 nieraz uderza podójnie.) :D

fabianxoxo na twitchu poszukaj, moge ci pokazac jak sie gra jakimis bogami tylko napisz w chatcie,

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

:P A podacie mi jakieś kombinacje na neit czy da sięjej skille połączć coś jak np: Anubis: 2 ,3 ,4 kumacie ? :P

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

twitch.tv/fabianxoxo moge ci pokazac jak sie gra jakimis bogami tylko napisz w chatcie, pewnie dostane warna za reklame :D

Może i thorem umiesz grać lecz anhurem nie za bardzo ;)

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Może i thorem umiesz grać lecz anhurem nie za bardzo ;)

127 w ratingu, 900 killi anhurem to ze zobaczyles 1 mecz to nie znaczy ze slaby :) I to byl mecz top elo ranked gdzie nie biegasz i bijesz 20 lvli, tylko masz w miare ogarnietych graczy.

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

127 w ratingu, 900 killi anhurem to ze zobaczyles 1 mecz to nie znaczy ze slaby :) I to byl mecz top elo ranked gdzie nie biegasz i bijesz 20 lvli, tylko masz w miare ogarnietych graczy.

900k i co Ci to daje.? "w miare ogarnięci" oj wątpie.....

:P A podacie mi jakieś kombinacje na neit czy da sięjej skille połączć coś jak np: Anubis: 2 ,3 ,4 kumacie ? :P

skok i stun = AoE Stun

Skok i leczenie = usuwa to coś dszięki czemu mamy AoE stun

Skok nad ścianą ymir'a gdy zablokuje Ci drogę =" bezpieczna ucieczka"

Ult zawsze patrz czy nikt Ci w bogów nie blokuj'e gdyż uderzy w niego, a nie w cel....

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...