Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Expienie?

adelos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowym zadowolonym graczem Tery lecz prosiłbym o pomoc kolegów z mpc napisałby ktoś tutorial gdzie expic na danym lvl ? niekonkretnie chodzi mi o moby ale o mapy pozdrawiam :>

Opublikowano

Rób questy.

Na 27lvlu i 36 czy 7 masz kolejno dungi: SM i CR, jak zrobisz je w <30 min to idzie w miarę exp/h, ale to raczej jak grasz Warriorem/Lancerem/Priestem bo tak długo w queue siedzisz ze względu na nadmiar DPSów.

Jest jeszcze opcja robienia BAMów (duże moby, pierwszy na 20/21, dalej 22, 23 i potem co 1/kilka lvli.), ale po takim pytaniu wnioskuję, że zaliczasz się do ludzi raczej nieumiejących sobie samemu radzić i nie zrobisz takiego BAMa solo, a w więcej jak 2 osoby to strata czasu i lepiej normalne moby już będzie grindować.

Aczkolwiek, jeśli byś postanowił jednak spróbować swoich sił- początkowo bijesz ~~5 min 1 moba, jeśli dostaniesz 1-3 strzały pod rząd (albo i nie pod rząd, jeśli się nie wyleczysz) to wracasz na respa. Łatwo się robi Berkiem, Warriorem i Lancerem, ale tym trzecim dość długo. Jest jeszcze Slayer ale on musi mieć lekko wyższy lvl na dobre skille, i jest najtrudniej jeśli nie ogarniasz attack pattern BAMa.

Trolling is a art.

Opublikowano

Aktualnie mam 34 lvl i do tej pory nie miałem takiego czegoś jak expienie. Przyjmuj wszystkie questy, rób, oddawaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...