Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Używanie fishbota

Yamper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio widzę, że fishboty nie są bezpieczne. Powiedzcie mi jednak czy te bany są spowodowane wykrywaniem systemu czy jak?

Może inaczej:

Czy jeżeli będę bota pilnował (odpisywał na wiadomości gma), zmieniał pozycję łowienia co jakiś czas (np. co 30 min) i jeżeli dopilnuję, abym nie wykonywał 2 rzeczy w tym samym czasie np. (wyławianie ryb i pisanie - żeby gm nie sprawdził, że robiłem 2 rzeczy w 1 czasie) - to jakieś obawy są czy mogę śmiało korzystać? np. z tego kamermoda czy jakoś tak.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Na Metin2.pl nie spotkałem się w ostatnich miesiącach z banem po logach. Zawsze najpierw sprawdzi Cię GM, dlatego kiedy będziesz siedział na postaci oraz zmieniał miejsce łowienia co jakiś czas, to na pewno szansa na blokadę zmniejszy się do tej minimalnej, jednak nadal będzie - zawsze gdy używamy wspomagaczy jest chociaż malutka możliwość na bana.

Opublikowano

No właśnie :D. Mam swojego woja na razie 30lvl i 9lvl bodego na M3. To tak myślałem, żeby 30lvlem sobie łowić, a 9lvlem na m3 latać. Ale chyba z tego łowienia zrezygnuję, bo bana nie chcę :p.

06378525511797333958.jpg

Opublikowano

Jeżeli konta nie są połączone e-mailem to nie dostaniesz bana na adres IP - oto się nie martw. :-) Z łowienia możesz dużo zarobić, jeśli się postarasz, a wbicie 30 lvl to praktycznie nic (możesz skorzystać z expbota). Jeśli byłbym na Twoim miejscu to po prostu ustawiłbym wielkość okien klienta o połowę mniejszą i sprawdzał co się dzieje na fishbocie, kiedy dropiłbym w M3.

Opublikowano

Daro - to znaczy ja tak właściwie to chcę na raz tylko puszczać jednego fishbota i drugim sobie ręcznie na m3 śmigać. Ja nie chcę sprzedawać tam czegoś na allegro czy coś...tylko zarobek dla siebie, na dobrą postać.

06378525511797333958.jpg

Weteran
Opublikowano

Jeżeli będziesz robił jak napisałeś, to nie dostaniesz blokady, tylko pamiętaj, aby nie łowić cały dzień, bo to też może wydać się dziwne.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

C.J - ja jeżeli bym miał łowić to jedynie w godzinach 18-23. I tak jeszcze osobne konto zrobię. Woja nie chcę ryzykować. Zwłaszcza, że tam mam już na 30lvlu Aurę miecza na wysokiej Mce.

06378525511797333958.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...