Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dział artystyczny MPC?

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh, może to głupi pomysł, ale po prostu uważam, że na forum jest strasznie cicho. Rozumiem, że jest to forum o cheatach, ale

możeby troszkę je poszerzyć, żebyśmy mogli przebywając tu, zająć się czymkolwiek niż tylko odświeżaniem strony co 5 minut i

patrzeniem co ciekawego się dzieję... A niestety niewiele się dzieję.

Mam mały pomysł, żeby zrobić dział artystyczny, gdzie każdy będzie mógł przedstawić jakies fajnie zrobione zdjęcia z gry.

Może jakies własne tapety, sygnatury i userbary dla użytkowników, whatever :)

Na takim subforum stworzylibyśmy tematy oficjalne z jakimiś działami przypisanymi do szczególnego typu tworzenia grafiki.

Nie chcę tu wprowadzać już tematów o przeróżnych innych sprawach niezwiązanych az tak bardzo z grą bo pewnie forum sie na to nie zgodzi...

Słucham waszych opinii :)

2yyp5qg.jpg

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Na dział nie ma co liczyć ale na temat czemu nie. Choć sądzę, że można to bardziej podciągnąć pod Galerię w FanArcie, niestety to nie poprawi sytuacji działu. Nie jestem też pewien czy ktoś poza Tobą będzie się w to bawił, ja osobiście nie mam możliwości.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Powiem Ci że nie zły pomysł, tylko że subforum tutaj nie dostaniesz na coś takiego.

Lepiej żeby ci co chcą w dziale poradniki i oceny samochodów, zrobili temat, gdzie będą wstawiać swoje zdjęcia z gry - tzw. ShowRoam.

Co myślicie o tych showroam'ach ?

Opublikowano

Ten pomyl nie wypali. W dziale bd ruch jak w sub nfs. I tak dostalismy juz sub mpc r t, nie dostaniemy kolejnego.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Pamiętam jak w styczniu, grudniu, listopadzie conajmniej po 3 tematy dziennie w jednym subforum, a teraz ....

Cała gra ma dużo mniej kierowców, też to zauważyłem.

Ale myślę że jak ruszy RT to coś będzie Nas więcej na tym forum.

@topic

może załóżmy temat w FanArt, gdzie będziemy dawać fajne zdjęcia z gry.

co myślicie o tym?

Opublikowano

@topic

może załóżmy temat w FanArt, gdzie będziemy dawać fajne zdjęcia z gry.

co myślicie o tym?

A to juz pisz do modów fa, ale wątpie,ze sie zgodzą. Mogę ew zrobic temat, w którym bd mozna umieszczac sw prace.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

W takim razie uważam, że najlepsze wyjście to zrobienie w subforum tematu tak jak zaproponowal to piter.

FanArt/ShowRoom. Oczywiście chodzi mi o umieszczanie prac związanych tylko z tematyką NFSW czy po prostu samochodową.

Jest już temat z prośbami o oceny i rady, można by skumulować te tematy. Można będzie wystawiać screeny swoich aut w różnych

sytuacjach, robić tapety lub dowolne Art'y i przy okazji tego spytać co sądzą o tym inni i co nam radzą :)

Do tej pory w temacie były tylko suche screeny pojedynczych aut, więc uważam, że będzie to dobre. Czyli po prostu zmiana nazwy tematu i ewentualne dopisanie w 1 poście dodatkowe info

142g9ox.png

Opublikowano

A to juz pisz do modów fa, ale wątpie,ze sie zgodzą. Mogę ew zrobic temat, w którym bd mozna umieszczac sw prace.

Mi nie chodzi o utworzenie SubForum w FanArt, tylko utworzenie specjalnego tematu, gdzie będziemy zrzucać prace.

PS. Ja bardzo lubię sobie w PhotoShopie przerabiać, albo w Vegasie montować.

Opublikowano

Posłuchajcie mnie dobrze. Administracja forum nie zgodzi się na kolejne subforum, ledwo otrzymałem dla mpc racing team. Zrobię temat i w nim będziecie mogli umieszczać swoje pracę :)

A w przyszłości, zobaczymy, może skombinuje cuś ;-)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ok to będziemy wybierać kategorie.

Czyli jest na trzech.

Może nie w FanArt, tylko temat utworzymy tutaj, w dziale poradniki i oceny samochodów?

Opublikowano

Dobra nie piłujmy już tego tematu bo jednak nic z tego nie wyjdzie. Może po prostu w prośbach o oceny umieszczajmy od czasu do czasu jakieś "prace" a nie tylko

surowe screeny aut :)

142g9ox.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...