Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] OS wyłącza się we wrotach

kb0101110

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio zauważyłem, że open czasem lubi się wyłączać podczas robienia wrót. Objawia się to tak, że OS robi wrota normalnie jak zawsze a, nagle coś mu odwali - przestaje bić alieny i staje w miejscu (zamiast czerwonego kwadracika w opcji GalaxyGates pojawia się zielona strzałeczka Play). Gdy tylko jakieś większe alieny się zlecą to szybko robi bum tak że nawet nie zdążę zareagować. Sytuacja powtarza się losowo dość często w każdych wrotach na każdych alienach. Często tracę dwa życia i przy ostatnim muszę cały czas być przed kompem, czuwając z myszką w łapie i tracić czas gapiąc się na to jak statek ciśnie alieny, żeby wrót nie stracić. I teraz pytanko do was - czy wy też macie podobny problem, lub domyślacie się jak go rozwiązać?

Opublikowano

hehe ja wczoraj probowalem konczyc wrota kosem i na ostatnie fali po ubiciu sibelonitow zaczal bic grubego a poczym poawily sie krystaliny to dalej go bil i nzabieral sporo hitow ale na szczescie wszystko pilnowalem bo nie bylem pewien tego programu;d takze blad jest taki ogolny bo jak potem zauwazylem wlasnie odznaczyla sie opcja robienia gg

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Pytałem na TSie to u kilku osób też występuje ten problem, ale nikt nie wie jak go rozwiązać. W każdym razie wiem już że to nie tylko u mnie występuje, ale także u innych, bo myślałem że ja coś robię źle. A więc wygląda to na zwyczajny błąd OSa.

Opublikowano

to moze byc ten sam powod z ktorego pbdo nie robi poprawnie fal z devourerem a z tego co wyczytalem u nich na forum bp zmienialo numery id alienow czy cos w tym stylu i sie gubi

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

to moze byc ten sam powod z ktorego pbdo nie robi poprawnie fal z devourerem a z tego co wyczytalem u nich na forum bp zmienialo numery id alienow czy cos w tym stylu i sie gubi

Nie. OS pięknie robi wszystkie wrota (oprócz Kronosa). Tańczy idealnie wokół alienów ze stabilką, także nie chodzi o sposób robienia wrót - który jest bez zarzutu, tylko o fakt, że nagminnie, losowo podczas robienia wrót się wyłącza i staje w miejscu. Jak akurat rzuci Ci się w oko to że stanął - szybko odlecisz, klikniesz PLAY i dalej robi wrotka. Jak nie zareagujesz w porę 1 życie stracone.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...