Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dotyczące rozwoju postaci RF

Masturbinho

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam jakoś 330 lvl RF na servie yggdrasil. Expiłem nim jakiś czas temu i pozapominałem trochę ów ciekawostki o RF. Przeżuciłem się na MG, na którym już dobijam 300 lvl. Jest to ENE MG z Garuda +9+0+5, xKundunStaff+xdmg+9, oraz wingi 2nd+13. Mam jakieś 50 blessów.

Na moim RF posiadam plate set +14 i rękawice, które nie są exe. Nie posiadam żadnego naszyjnika +hp, bądź mana. Trochę ciężko mi się expi moim RF, dlatego mam pytania. Czy warto inwestować w jakieś rękawice+mana/hp, bądź naszyjnik? :)

Najchętniej wymieniłbym cały stuff z MG na stuff dla RF. Jak myślicie dostanę coś za to? Chodzi mi głównie o set.. Bo pelerynke mam, a rękawice to nie wiem, czy inwestować. Chciałbym, by mnie moby mniej tłukły ;D

Rf oczywiście VIT.

Proszę po prostu o pomoc w rozwinięciu tej postaci tak, by nie padała :D Jak to najlepiej zrobić?

Merlin_PL.png

Last Msg wymiata :)) Do jakiegoś Turasa pewnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...