Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Reklamy - gdzie, co, jak?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam już swój CMSik, mam swoją domenę, hosting wszystko ładnie pięknie - ostatni krok - reklamy. Myślałem nad adtaily ale nie wiem czy to dobra opcja. Chce mieć reklamy googla czy tam innych na swojej stronie w odpowiednich miejscach i żeby mi szła za to kasa. Szczerze na żadnym moim portalu i mojej stronie do tej pory reklam nie miałem, więc nie wiem jak się z nimi obchodzić. Ktoś mi poleci dobry system reklam i mini poradnik jak je dać na swoją stronę? Dzięki z góry, kaś.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hmm.. Najpierw reklamy umieściłbym na najtańszych do tego serwisach/hostingach, aby na stronę odnotowane zostały wejścia innych ludzi. Gdy będzie już jako tako z "tłumem" na stronie, wypozycjonowałbym ją na google.pl a dopiero potem myślał nad umieszczaniem na swojej stronie reklamy, bo.. Osoby, które wykupują reklamy na różnych stronach, chcą, by ta reklama była skuteczna, a jak na Twoją stronkę będzie wchodziła jedna osoba miesięcznie, to prawdopodobieństwo że kliknie w ten baner bądź też reklamę w innej formie, jest znikome.

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Hmm.. Najpierw reklamy umieściłbym na najtańszych do tego serwisach/hostingach, aby na stronę odnotowane zostały wejścia innych ludzi. Gdy będzie już jako tako z "tłumem" na stronie, wypozycjonowałbym ją na google.pl a dopiero potem myślał nad umieszczaniem na swojej stronie reklamy, bo.. Osoby, które wykupują reklamy na różnych stronach, chcą, by ta reklama była skuteczna, a jak na Twoją stronkę będzie wchodziła jedna osoba miesięcznie, to prawdopodobieństwo że kliknie w ten baner bądź też reklamę w innej formie, jest znikome.

Na stronie, przez ok tydzień przewijać się będzie ok 1/2 tysiące osób.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Możesz nawalić dużo reklam(kokosz stajl) ja ci polecam takie;

Adkontekst

Google adsense

VigLink(to akurat jest system zarabiania od IP.S)

A poradników to masz w cholere ale masz tu jakieś linki z googla xP:

VigLink-Odpalasz w ACP tą funkcje robisz konto i gotowe.

Google adsense- Klik

Adkontekst - Klik

Opublikowano

Adsence daje gotowy kod do umieszczenia na stronie. Sam możesz dopasować wysokość i szerokość oraz ile maksymalnie reklam można wyświetlić. Także sam ustawiasz koszt reklamy za 1 dzień

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...