Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium za "Znajomych"...

vErt`

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zbierałem sobie do 5 zaproszonych znajomych ( sam robiłem konta, i dostawałem przypisany bonus) aż do 5 zaproszonego gdzie za niego jest premka na 1 miesiąc i inne badziewie.Doszedłem do tego i teraz nie wiem, czy system wykrył oszustwo i nie przypisał (a za wszystkie 5 , ten mini bonus dopisał) czy jakoś trzeba te premium aktywować? Dodam jeszcze że od pewnego czasu podświetla mi się zakładka "URIDIUM" czy może musze tam wejść i aktywować?

Proszę o pomoc, będą Like'y.

Dzięki.

:)

Opublikowano

nie dostales bo sam sobie robiles, 5te konto zakladasz z innego ip i wtedy dziala a jak juz zadziala to samo sie aktywuje po pewnym czasie

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

wgl to ostatnie (5) powienienes zrobic ale przez inne Ip niz te co twoje

No okej, powinnienem lecz za bardzo nie mam gdzie, a co do tej zakładki podświetlonej wiesz coś na ten temat, aktywacja, coś?

nie dostales bo sam sobie robiles, 5te konto zakladasz z innego ip i wtedy dziala a jak juz zadziala to samo sie aktywuje po pewnym czasie

Dobra,oke.

Można zamknąć.

Opublikowano

sprobuj z GOOGLE CHROME przez opcje NOWE OKNO INCOGNITO :P, moze zadziała

yyy. Teraz moge? zaliczy jak zrobie na innym ?

Opublikowano

Przeciez incognito tylko wyłacza rozszerzenia i zapisywanie historii. Jakim cudem ma działać, to nie jest bramka ip.. troche myślec ludzie :D
Nie dostałeś bo trzeba robić tak jak wyżej koledzy piszą ;)

7yo9.png

Opublikowano

dobra ale jak ja nie mam znajomych to co zrobić ?

zakonczyc gre w darkorbit czy inne badziewie wyjsc na podworko i poszukac wiosna idzie;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

zakonczyc gre w darkorbit czy inne badziewie wyjsc na podworko i poszukac wiosna idzie;d

no dobra wyszedłem i co dalej gdzie szukać na jakich spotach?

Opublikowano

Witam.

Zbierałem sobie do 5 zaproszonych znajomych ( sam robiłem konta, i dostawałem przypisany bonus) aż do 5 zaproszonego gdzie za niego jest premka na 1 miesiąc i inne badziewie.Doszedłem do tego i teraz nie wiem, czy system wykrył oszustwo i nie przypisał (a za wszystkie 5 , ten mini bonus dopisał) czy jakoś trzeba te premium aktywować? Dodam jeszcze że od pewnego czasu podświetla mi się zakładka "URIDIUM" czy może musze tam wejść i aktywować?

Proszę o pomoc, będą Like'y.

Dzięki.

Z premką jak mówili,a co do podświtlanej zakładki,to jest Pro elo "genialna" oferta ze strony BP-kupujesz urke za 10 euro i dostajesz przedmioty o wartości 15 TYSIĘCY URIDIUM! xDD xDxDxDxD

no dobra wyszedłem i co dalej gdzie szukać na jakich spotach?

JA nie wiem czy ty głupa kleisz,czy na serio :rolleyes:

8f771ab97ca04.png

Opublikowano

Widzę że tu się ktoś wzorował na moim poradniku ;) Taa najpierw przeczytajcie go gimby ze zrozumieniem a później pomagajcie nim innym.

@topic

5 konto musi być zrobione na innym IP najlepiej jakby jakiś kumpel z klanu Ci to zrobił , inaczej jak sobie zrobisz wszystkie 5 z jednego IP to Ci nie zaliczy

4 swoje i ostatnie piąte z innego IP

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

No już wszystko wiem, teraz ostatnie moje pytanie , czy mogę zrobić to teraz z innego IP i zaliczy do 5 czy już po ptakach? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...