Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Ograniczenie kosztów połączeń z internetem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wielu ma problemy z telefonem, że "sam zjada" środki z konta.

W tym poradniku pokaże jak to wyłączyć.

Pierwszy sposób:

1. Wchodzimy w: Ustawienia -> Komunikacja -> Sieci telefonii komórkowej.

2. Odznaczamy "Użyj danych pakietowych".

Drugi sposób:

1. Pobieramy APNdroid (płatne) lub APN OnOff (bezpłatne).

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codecarpet.apndroid.pro&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jb2RlY2FycGV0LmFwbmRyb2lkLnBybyJd
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.apnonoff&feature=search_result

2. Instalujemy i wyłączamy.

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Chcesz być jak Jurek i zostać ProKoxem? Zapraszamy!

Opublikowano

Albo przytrzymujemy klawisz właczania fona i odznaczamy 2gą opcje

Mam CyanMod i nie mam tej opcji.

Co Ty na to?

Nowy serwer ProCrafters! Survival + Gildie! Wielkie otwarcie dziś o 20.00! IP: 46.29.20.175:26982

Opublikowano

Wielu ma problemy z telefonem, że "sam zjada" środki z konta.

W tym poradniku pokaże jak to wyłączyć.

Pierwszy sposób:

1. Wchodzimy w: Ustawienia -> Komunikacja -> Sieci telefonii komórkowej.

2. Odznaczamy "Użyj danych pakietowych".

looooool, pierwszy sposób nawet ogarnie 65 letnia osoba ;_;

sam zjada środki z konta? hmm, polecam zaopatrzyc się w pakiet min 1 GB lol, nic nie zre tak duzo neta, non-stop latam z włączonym facebook messengerem, gg, czasem cos zerkne w necie/pobiore i 2,5 GB miesiecznie mi starcza :P troszke za duzo nawet. Każdy głupi ogarnie, twój tut jest zbędny.

Opublikowano

looooool, pierwszy sposób nawet ogarnie 65 letnia osoba ;_;

sam zjada środki z konta? hmm, polecam zaopatrzyc się w pakiet min 1 GB lol, nic nie zre tak duzo neta, non-stop latam z włączonym facebook messengerem, gg, czasem cos zerkne w necie/pobiore i 2,5 GB miesiecznie mi starcza :P troszke za duzo nawet. Każdy głupi ogarnie, twój tut jest zbędny.

No chyba nie każdy głupi ogarnie, żetusiu ;)

Opublikowano

Kurwa masakra hahah .. jezeli nie stać cie na pakiet/internet to nie uzywaj neta APN ! Poradnik zbędny bo jeżeli nie stać cie kupić pakiet albo wziąść np Orange free czy jakos tak ze za doładowanie za 50zł dostajesz chyba 3gb neta za free to o co chodzi ? Lub w Plusie net jest prawie za free,ja kożystam z neta ANY Time i leci mi max 3gb Miesiecznie a siedze na fb,skype,messager,i pobieram pliki. chociaż mieszkam w holandii to moge nażekać tutaj za transfer bo tutaj najtanszy pakiet kosztuje 7.50 euro i mi to nie wystarcza ! Jak ja mam kupować pakiet to wole sobie wziąść abonament bez ograniczenia (ogranieczenie jest zawsze różnica to : 25gb-75gb m.c) z kąd to wszystko wiem ? ponieważ mam znajomych co pracują w Orange,T-Mobile oraz [ Hi (holandiia)] Oraz moj brat pracuje w biurze Orange .'

PS : ''PORADNIK ZBĘDNY"

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

A jak ktoś nie chce wydawać na doładowania konto?

I chce mieć nie aktywne bez doładowań <czyt. pakietów> to trochę przydatne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...