Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BFP4F] PB BYPASS [Detected]

tmmtta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1345546476-U274919.png

PunkBuster BYPASS!!

1345546499-U274919.png

Battlefield Play4Free

Hack

1345546520-U274919.png

Czarne screeny jak cheatujemy:)
1345546528-U274919.png

123vg.png

1345546563-U274919.png

1.Pobieramy jakiegos hacka ktory jest detected, extreme injector v2\'a i tego PB BYPASS z tematu. 2.Odpalamy np. BFP4F albo BFH(dziala na kazdej grze ktora jest zabezpieczana przez pPunk busster). 3.Przechodzimy do wyboru broni , minimalizujemy gre i odpalamy extreme injector v2 \'a, wybieramy proces  np. dla gry bfp4f bedzie to BFP4f.exe i wybieramy "Add" i PBSSBlocker .dll  i wybieramy 2 dll z detected hackiem i klikamy Inject. 6.Cieszymy sie niewykrywalnym cheatem.
1345546568-U274919.png
http://www.sendspace.com/file/pjs4nb
1345546578-U274919.png
https://www.virustotal.com/pl/file/b39330fecd7c960615140eff8e59520ee81f319fcb8def8ea279f4bda547288b/analysis/1362425297/
Źródło: cheatz0ne.com

Generator by

Pomogłem?? Naciśnij "Lubię to"

Opublikowano

Kurwa stary... Piszesz mi na PW ze to nie banuje oh god. To jest zwykły SS Blocker który można wykonać w bardzo prosty sposób wystarczy zmienić wersję pb w jednym pliku i

Voila ! A ty jakis szit tutaj dajesz, standardowo do każdego (Prawie) cheata jest dodawana taka funkcja więc moim zdaniem zbęde. I To nie jest do każdej gry tylko do BFP4F na dodatek outdated, co z tego ze się zainjectuje jak nie zadziała ;x A ty tego nie sprawdzisz bo nie jestes adminem ;D

@@@@@@@EDIT

To nie jest PBBypass tylko PBSS Blocker ;) Ja jako jedyny takiego posiadam ;D W niedługim czasie go udostepnie (Na razie testy)

OndteAw.png
Opublikowano

LOL ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PB Bypass to jest moja nazwa xD I to coś uniemożliwia prawidłową pracę PunkBustera i na dodatek nie wywołuje żadnych błędów :_:

A PBSS Blocker to tylko blokuje PunkBustera żeby nie robił zdjęc jak admin sobie chce sprawdzić czy masz cos :_: god...

I tak zostaniesz zbanowany jak tego będziesz używał jak wykryje...

Bajeczki że grasz na tym od 2 tygodni i nic to możesz sobie komu innemu wciskac.

Pracuję nad PunkBusterem od jakiegoś roku i wszystko dokładnie wiem co robi ;)

OndteAw.png
Opublikowano

Ej stary gówno ci to da bo jak wiesz chuj po tym, że będą czarne screeny jak zaraz bana wyłapiesz ? Keniger ma tylko pbbypassa i sam go testowałem jest full automatyczny logujesz się klikasz 1 przycisk i tyle. Cieszysz się grą na hackach :D, a to tylko blokuje zdjęcia więc na chuj to ? keniger ma to samo w swoim :) i jeszcze więcej.. ale to jest niespodzianka jak będziecie grzeczni to dostaniecie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...