Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Server Freebuild] [Minecraft] [1.4.7] ! Poszukiwanie administracji

Polak221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie tym razem postaram się bardziej dopieścić swój server lecz poszukuję dobrej, zorganizowanej, posłusznej i ogarniętej administracji:

Poszukuję Trybunóna ludowego - jego zadaniem będzie ochrona Graczy i ich praw, również karanie graczy

Budowniczego - łatwo się domyślić iż osoba posiadająca tą range musi ładnie budować i mieć dużo dobrych pomysłów na budowle

Moderatora - Można go nazwać prawą ręką Administratora ( ranga Administrator przeznaczona jest tylko dla najbardziej zaufanych mi osób )

Sponsora - Rangi tej aktualnie nie poszukuje lecz napewno uaktywnie ją gdy server się rozwinie.

Prosze o pisanie komentarzy ale jeżeli coś wam się nie będzie podobało to oszczędźcie sobie palców i nie piszcie ; D

Opublikowano

Imię:Paweł

Staż w minecraft:od alphy 1.2.4

Znajomośc cmd moda/admina:9/10

Posada:Interesuje mnie moderator

Więcej informacji na GG:46464920

Opublikowano

Thx za odpowiedzi gwarantuje że do wszystkich odpisze tylko ściągne sobie GG. A może jest ktoś zainteresowany trybunem ludowym bardzo zależy mi na takiej osobie ponieważ czasami czasami ciężko ogarnąć dzieci które nagminnie wchodzą na server i spamują albo coś takiego...

Opublikowano

Informuje chętbych że jutro otwarcie servera dla administracji lecz nie mam pmyslu na nazwe serva i na ip proponuje nazwa : Medieval-Craft a ip hmm medievalcraft.pl albo medieval-craft.pl moze wymyslicie cos lebszego ;D

a bym zapomniał Paweł podaj mi swoj nick mc i sciagni skype .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...