Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwny problem z Lolem/strona domowa

Aquaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo nietypowy problem.... wczoraj LoL przestał mi normalnie działać i zaczęło wyświetlać server status undefined. niby nic bo wystarczy wpisać thereisnourflevels, ale trochę mnie to irytowało więc dzisiaj usunąłem LoL'a z komputera. Wchodzę na stronę domową a tu znok, strona z downloadem nie działa. Innym download działa, więc wina leży po mojej stronie. Ok, nie zrażony tym dorwałem się wreszcie do downloadera i znowu zainstalowałem LoL'a tylko po to, żeby zobaczyć znowu status undefined... Ok, przeżyje wpisywanie tej głupiej komendy(trudniej już zignorować brak głównego menu w grze). Najbardziej sie jednak zdziwiłem mnutę temu, kiedy w ogóle przestała mi działać strona domowa na każdej przeglądarce.

Jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem?

Uprzedzam pytania: nie, nie pobierałem syfiastych programów czy czegoś podobnego w ostatnim czasie. Nie, nie grzebałem w zaporze systemowej, routerze czy gdziekolwiek indziej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...