Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatic Mouse And Keyboard - skrypty & manual

qwe9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czekając na bota - i "ku zadowoleniu" BP rozpoczynam udostępnianie swoich skryptów.

Wersja programu (Automatic Mouse and Keyboard) - 4.0.9.4.

Wersja skryptu 0.5 - uaktualniona po dzisiejszych zmianach:

Pliki wypakować na dysk C do katalogu farma.

Zawartość:

all_all - skrypt dla zagród i warsztatów:

- zbiera zwierzęta;

- sprząta w zagrodach;

- karmi zwierz eta;

- poi zwierzęta;

Działa na łące, na której się go uruchomi. Położenie zagród nie ma znaczenia - ważne, by program zobaczył "smoczki".

drzewa - zbiera owoce z drzew (drzewa głównie z TS)

drzewa2 - zbiera owoce ze zwykłych drzew;

oo - zbiera z ogrodu ozdobnego.

Efekt działania tych skryptów może zależeć od przeglądarki i wersji windows.

Skrypty opracowałem na Windows XP, przeglądarka: google chrome.

UWAGA !

Załączone skrypty nie są rejestracją ruchów myszki !!

Skrypty te są programem, który naśladuje pracę człowieka - szuka obrazków, by na nie kliknąć. Jeśli oczekiwanego obrazka nie znajdzie - nie kliknie nigdzie. Przykład:

1 program szuka "smoczka" - jak znajdzie, klika na nim;

2. Program szuka ikonki "zbierz" - klika, jak ją znajdzie. Ponownie klika na zagrodę.

3. Program szuka ikonki "posprzątaj w zagrodzie" - klika, jak ją znajdzie. Ponownie klika na zagrodę.

4. Program szuka ikonki "pasza" - klika, jak ją znajdzie. Ponownie klika na zagrodę.

5. Program szuka ikonki "woda" - klika, jak ją znajdzie. Ponownie klika na zagrodę.

6. Program szuka ikonki "szara kropla - napijono". Jak znajdzie - szuka kolejnego "smoczka".

Z uwagi na budowę - skrypty są bezpieczne - tzn. nie klikną na super paszę, na pola "kup xxxx" i.t.p.

W najgorszym wypadku - nic nie zrobią ...

c.d.n.

Tak jak byś mógł to wrzuć instalkę programu, którego używałeś bo sporo osób tutaj ma wersję 3.3.0.8 i Twoje skrypty nie działają na starszej wersji programu; ewentualnie ja poszukam i wrzucę nowszą wersję :) Ja nagrywam skrypty w tym programie w wersji 3.3.0.8 i tylko sianie, podlewanie zbieranie ale metodą nagrywania ruchów myszki i to raczej się nikomu nie przyda bo trzeba by mieć dokładnie tak samo ustawiony ekran gry w przeglądarce :( Jeśli będę miał czas utworze skrypty z detekcją obrazu i w tedy też je tu wrzucę :) Ale ... może do tego czasu ruszy boot :)

Opublikowano

Tak jak byś mógł to wrzuć instalkę programu, którego używałeś bo sporo osób tutaj ma wersję 3.3.0.8 i Twoje skrypty nie działają na starszej wersji programu; ewentualnie ja poszukam i wrzucę nowszą wersję :) Ja nagrywam skrypty w tym programie w wersji 3.3.0.8 i tylko sianie, podlewanie zbieranie ale metodą nagrywania ruchów myszki i to raczej się nikomu nie przyda bo trzeba by mieć dokładnie tak samo ustawiony ekran gry w przeglądarce :( Jeśli będę miał czas utworze skrypty z detekcją obrazu i w tedy też je tu wrzucę :) Ale ... może do tego czasu ruszy boot :)

Adres do aktualnej instalki w pierwszym poście.

Opublikowano

Adres do aktualnej instalki w pierwszym poście.

Jak bym chciał najnowszą instalkę to bym ją sobie ściągnął :D taki tępy to nie jestem :D

Ja napisałem wyraźnie chyba :) "Tak jak byś mógł to wrzuć instalkę programu, którego używałeś" no ale widzę że to problem chyba dla Ciebie :D

Na co komu twoje skrypty jeśli ściągną i zainstalują program, który będzie im chodził 3 dni :D może znasz na to odpowiedź :D ??? Przez ten czas nawet nie opanują programu i ciach program przestanie działać bo minie jego okres testowy :D

Sorki jeśli ten teks jest troszkę sarkastyczny ale jakoś nie mam dzisiaj humoru...

Opublikowano

Jak bym chciał najnowszą instalkę to bym ją sobie ściągnął :D taki tępy to nie jestem :D

Ja napisałem wyraźnie chyba :) "Tak jak byś mógł to wrzuć instalkę programu, którego używałeś" no ale widzę że to problem chyba dla Ciebie :D

Na co komu twoje skrypty jeśli ściągną i zainstalują program, który będzie im chodził 3 dni :D może znasz na to odpowiedź :D ??? Przez ten czas nawet nie opanują programu i ciach program przestanie działać bo minie jego okres testowy :D

Sorki jeśli ten teks jest troszkę sarkastyczny ale jakoś nie mam dzisiaj humoru...

Dzięki za wsparcie.

Program jest kompatybilny ze starszymi wersjami - skrypt zrobiony na v. 4 nie pójdzie na wersji 3 - ale na najnowszej wersji pójdzie.

Mam zwyczaj nie trzymać mało ważnych instalek - proponuję szukajki internetowe.

Używać tego nikomu nie każę - i bez problemu przestanę publikować kolejne zmiany/uaktualnienia....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...