Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] PRO fms taki jest tylko jeden XD

mkkmarcin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

monastyr, zdjęcie z board chyba, wiem ze taki sam widziałem na forum...

jeszcze widać, że nie ma systemu energii, stary ss, więc jestem pewien, że zabrał to z pierwszych stron z dyskusji na monastyrze

astiumsign.png

Opublikowano

Hehe ja najwieksze mialem na virtualu 27um i jeszcze 10l byl . Nigdy wiekszych um nie mialem na postaci xD SS stary ale na forum tu taj jeszcze go nie widzialem wiec wstawilem xD

BUM

Opublikowano

Hehe ja najwieksze mialem na virtualu 27um i jeszcze 10l byl . Nigdy wiekszych um nie mialem na postaci xD SS stary ale na forum tu taj jeszcze go nie widzialem wiec wstawilem xD

A ja na Rivendelu miałem kostium Pedobeara i nie podskoczysz pis, joł.

Co do tematu, wyjebany fms, kolega na Grymuarze ma +9 um 26 co nie zmienia faktu, że ten pokazany na screenie jest wch** fajny !

Ciekawe czy wyleciał taki z besta, czy może był miksowany? Do tego w życiu bym tego na tobołku nie wystawiał^^...

Swoją drogą, gdy zaczynałem przygodę z metinem 2007r. to wyleciał mi fms sr 38 i sprzedałem go u handlary bo nie miałem na srebrne miecze ^_^ B) <- Sucharek <3

footer_logo.png

Opublikowano

Jak pierwszy raz gralem w metka na pl facet wywalil sokola +9 z nno . A ja nie mialem zielonego pojecia o metku i selnolem komus za pare k . A to bylo warte XXXkk. Takie zycie . Ale to juz bylo z 3 lata temu albo i dalej .

BUM

Opublikowano

Jak pierwszy raz gralem w metka na pl facet wywalil sokola +9 z nno . A ja nie mialem zielonego pojecia o metku i selnolem komus za pare k . A to bylo warte XXXkk. Takie zycie . Ale to juz bylo z 3 lata temu albo i dalej .

Pics or it didn't happen. ;d

Ciężko mi w to uwierzyć, żeby ktokolwiek wywalił takie EQ na PL! Skoro mówisz, że była tyle warta, to pewnie za kilkaset zł by zeszła na allegro, jak nic!

Jeśli już gadamy o tym, co kto w przeszłości zrobił, to się przyznam, że od jakichś debili kupowałem fmsy po 30k, gdzie wtedy były warte 300 - 500. (Tak pewnie od was HEHEH).

A ja na Rivendelu miałem kostium Pedobeara i nie podskoczysz pis, joł.

Co do tematu, wyjebany fms, kolega na Grymuarze ma +9 um 26 co nie zmienia faktu, że ten pokazany na screenie jest wch** fajny !

Ciekawe czy wyleciał taki z besta, czy może był miksowany? Do tego w życiu bym tego na tobołku nie wystawiał^^...

Swoją drogą, gdy zaczynałem przygodę z metinem 2007r. to wyleciał mi fms sr 38 i sprzedałem go u handlary bo nie miałem na srebrne miecze ^_^ B) <- Sucharek <3

Też miałem!

Ale wiesz, kiedy to było, wystawianie na tobołek i nikt tyle kasiory nie miał.

astiumsign.png

Opublikowano

Up wiesz tak jakbys wszedl pierwszy RAZ na metka i ktos wywala eq .( myslisz jak wywala to jakies gowno ) A ty nie masz bladego pojecia co to sa bony . I sprzedajesz wszystko tylko zeby miec yangi na eq .

BUM

Opublikowano

Ten fms jest słynny ;) Nawet na Metin2wiki można go sobie zobaczyć ^^

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Hhaha, no ładny ;P. Ja pamiętam , jak się miało um 15 to już byłeś kozak w m1 xD. Ale to stare czasy ^^

Opublikowano

Takiego fmsa nawet na privach nie spotkalem ... Szkoda tylko ze to stary SS i ciekawe czy jeszcze ta bron Istenieje :P

Istnieje... czemu miało by być odwrotnie?

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...